Totalomvändning..

Har varit sjuk i treeee veckor nu!!!!! wtf?! får jag aldrig bli helt frisk.. som om min kropp som annars alltid är kry plötsligt suuuger åt sig allt vad bakterier heter :( Nu har jag jag haft Magsjuka, kräkningar, Feber, tokfrossa, huvudvärk, magont, torrhosta, ledvärk, halsont och nu kvarstår den tyngsta förskylning jag haft på år och dar.. snorfia...
Lite synd är det om mig minsann.. eller hur?! ;)

Fröken Mia har gjort en plötslig totalomvändning i livet..
ett helt nytt kapitel som är lite omskakande, läskigt och nytt för fröken fräken..
Och jag kan dessvärre inte heller skriva om det här med respekt för sårade..
Så väntar ett tag tills allt lugnat ner sig och känns okej att skriva om så slipper jag strö salt i sår..
Var tvungen att ge upp ett destruktivt beteende och våga satsa lite i livet... Man kan inte vinna om man inte satsar har jag hört.. (:
I övrigt är jag glad.. har annat jag även vill ta upp men väntar tills torsdag nästa vecka med att ta upp det då det är helt säkert.. men glaaada nyheter väntar ;)

Friskskrivning, kärlek, partaj, sminkningar, framtidsplaner osvosv..


blah.. det var kanske inte världens mest givande inlägg men den som väntar på nåt gott... ska få sig en riktig rackare vid näst,nästa inlägg :)

Puss och kärlek! <3

Frisknar till..

Yes.. fröken fräken vaknar till liv igen efter en veckas berg och dalbana på sjukstigen... hua..


Det började som sagt med magsjuka, fortsatte med feberfrossningar, huvudvärk, magont, halsont, ledverk och diverse fantastiska symptom. Och sedan över till förskylning, snuvva och hysterisk hosta.. bläbläblä..
I lördags hade jag ställt in mig totalt på att vara tillräckligt frisk för utgång med Malin och dansbenen ryckte värre än någonsin och så blev jag VÄRRE(!!!) :(  Tristress i all ära..

Så vad gör man efter att en av världens största energiknippe legat till sängs i en hel vecka?!  
Jooo man ser till att chefen är ute på bus så Malin och jag kan crasha lägenheten, sjunga singstar tills rösten tar slut, dricka ur barskåpet, rota i kylen, sminka varandra likt allt och ingenting, hitta perukgömmor och prova igenom garderoben sådär en smula..




Tristress gör konstiga saker med konstiga människor ;)
Tror jag aldrig skrattat så under en och samma kväll.. Fortfarande träningsvärk i skrattmusklerna.




Men BigBoss tog det rätt okej ändå när han kom hem mitt i natten och fann en trashad lya med en pirat och en alkoholiserad skogsmulle i soffan... :P
Vi är ju rätt söta i övrigt så då var det helt okej..
Tur att man har världens finaste vänner som ställer upp och pysslar om en när man mår som sämst och är ensammast i världen då andra ser en som en vandrande smittohärd..

Lagom till inventeringen på jobbet i måndags så vaknade jag upp till 40 graders feber och trodde jag var nära döden. ENDA dagen på året som man faktiskt inte FÅR vara sjuk.. det går helt enkelt inte.. ALLA måste jobba på inventeringsdagen annars är det kört.. så bara att ta sig dit.. och blev faktiskt bättre efter att värktabletterna börjar göra sin verkan..
NU.. ÄNTLIGEN! börjar fröken må bättre.. Hostar som aldrig förr och varit snuvvig hela dagen men all feber är borta och inte tagit en endaste tablett på hela dagen (:
Så nu är jag på väg tillbaka.. weeeeiii!!!
Fördelen med att vara sjuk är att man uppskattar småsaker efter det..
bara att få komma ut i friska luften är en befrielse och en upplevelse utöver det vanliga.
Lättroad och lätt-tillfredställd.. yes :D
Dags att njuta av livet! <3