Okontaktbar?!

Jupps.. blev av med mobiltelefonen under helgens bravader ute med tjejerna..
WTF?! Känns huuur skumt som hellst..
alla invanda gamla mönster och rutiner som man har funkar inte längre.. Jag tror jag gräver i fickan av ren vana minst 20 ggr om dagen bara för att titta till den, kolla klockan eller ringa någon.. men det går inte.. Allt raserar..
Så inga nummer, inga vänner(?)
Jaa... imorgon blir det till å ringa runt till försäkringsbolag, comviq om ett nytt kort, osv osv..
Fan kunde inte ens ställa klockan ikväll.. :P
Så ni som står mig någorlunda nära.. maila mig gärna ert nummer för jag är totalt nollställd..
Nu ska ja sussa (:

Lite pladder ;)

varför ska varje inlägg vara så sjukt genomtänkt och djupt..
Jag mår jättebra och är jättelycklig..
Jag är ensam, jag är singel, jag har inga direkta framtidsvisioner eller helklara planer i livet..
Jag äter bra, jag går sakta men säkert upp i vikt, jag är ärlig mot mig själv och försöker så gott som det går att leva i nuet och inte bara längta framåt.. längtan är bra men längtar man  för mycket så glömmer man ju faktiskt att njuta av stunden, av nuet och då lever man ju inte riktigt?!
Mitt livsmål just nu är väldigt simpelt.. inga superhöga krav för då har jag märkt att jag har svårt att känna lycka..  Sätter jag istället upp små små delmål så blir jag ju lycklig så fort jag klarar varje delmål.. mitt delmål just nu blir helt enkelt att äta ordentligt och njuta av den lycka och energi som det medför.. och därefter känna efter vad nästa steg tar mig (:  Butikschef? Studier? vem vet...?!
Men kvällens mål blir att sippa på en stor kopp te, kolla en bra film, och krama om mig själv :P
Hoppas ni som läser också ser till att njuta av nuet och se det positiva i allt..
Är du sjuk, så njut av att bara vila upp dig..
Om du jobbar och sliter, så njut i att faktiskt vara frisk..
Och om du känner dig ensam så tänk att det finns så många runtom som känner precis som du till och från.. njut av ditt eget sällskap och skicka nåt sött ord till någon du tycker om..
Tänk om alla skulle anstränga sig och faktiskt vara trevliga mot alla de stötte på.. affärsbiträden, buss-chauffören, familjen och vännerna.. alla behöver kärlek och varma ord..
Är det något som sprider sig helt sjukt så är det glädje och leenden..
Så ut och le och säg snälla ord till alla du träffar!
så.. nu har jag pladdrat klart för ikväll :)

<3

Upp, ner och sen upp igen..

Okej jag har inte pratat om kroppsfixxering och vikt på väääldigt väääldigt länge men tänkte ägna dagens inlägg till det..

Jag är lycklig! Faktiskt.. jag har en hel del issues att ta tag i och problem att tänka på men i det stora hela är jag oerhört lycklig.. Jag skrattar nog varje dag, ler jämt och har människor runtomkring som ställer upp när jag väl känner mig låg..
På sista tiden har ja varit så obeskrivligt lycklig och bara levt i nuet.
Men med lyckan så glömde jag bort att ta hand om min kropp och själ.. slarvat med kosten och inte lagt ner den energin som den faktiskt behöver..
Ni som följt min blogg ett tag eller känner mig väl vet vad jag menar och att jag måste äta 6 ggr om dagen annars går jag lätt ned i vikt (har fortfarande runt 4 kilo kvar att gå upp)och tappar all den glada energi som är jag..
och med tiden så säger ju kroppen ifrån..
Så i måndags kom dagen..
Det startade som en ångest-känsla i magen och visade sig sen på jobbet i att jag tog hårt på att chefen var ovanligt tyst.. och när jag sedan kom hem till mamma så fick hon vara offer för alla känslor..
men som tur är så känner hon mig och jag kommer på mig själv rätt fort så jag kan be om ursäkt och förklara mig..
men jag är glad att det kom.. att kroppen säger ifrån vid nåt tillfälle.. för hade den inte gjort det så hade jag ju fortsatt me allt slarv..
Så nu fick jag mig en välbehövd snyting.. och bara på två dagar skärpta vanor så är jag "back on track" :)  Full av känslor, lycka och motivation...
Eftersom jag bantat i stort sett hela mitt liv så är det inte det lättaste att sluta och oerhört viktigt att ha bra människor runt mig.. som pushar mig åt rätt håll.. Folk som vågar säga precis vad de tycker och tänker och som inte tassar omkring på tå..
Någonting som gör det mer jobbigt är när man kämpar för att försöka gå upp i vikt och sluta tänka "smalt" är att få höra "Nejmen du är ju så fin som du är!" eller "åå va fin du har blivit" eller " åå kolla jag har blivit så fet, jag önskar jag såg ut som du!"
NEJ! Jag är underviktig! Det är sjukt att tjejer har som mål att se underviktiga ut och  att enda gången HMs kläder faktiskt passar är när man har ett BMI på 18 och alla inre organ får kämpa för att få energin de behöver?!
De som säger precis vad jag vill öra tror jag inte fattar det själva.. men jag vill ändå säga tack för att ni finns med eran oförstörda bild av den kvinliga kroppen! :) Ni gör världen lättare att leva i..
Fredrik min chef som säger att jag skulle vara såååå mycket vackrare om jag la på mig 10 kilo.. haha.. låter hemskt men är ju preciiiis vad jag behöver höra...
En viss herre på Olearys som pikade om samma sak.. "Du som var så vacker förut"
Mamma och Pappa som stöttar mig i allt och stått ut med otroligt mycke..
Och alla andra som gör vad de kan, försöker förstå och finns vid min sida..
Tack! :D


Och för att inte bli missförstådd.. Jag är lycklig! Jag har alltid varit lycklig och mins problem är obefintliga jämfört me andras, och just därför det är rätt svårt att ta itu med dem för de märks knappt ..
Jag hoppas min lycka håller i sig och att jag får fortsätta vara såhär konstant glad.. Glädje sprider sig..
Ha en fantastisk dag! <3

MondayBarSummerCruise 2008

Yesyes.. Torsdag den 28 augusti bar det av med den nya Siljabåten "Galaxy" på ännu en kryssning med mondaybar.

Malin och jag bokade hytt-platser 2 dagar innan resans avgång och lyckades, tack vare vääärldens snällaste chef som ställde upp och jobbade på sin lediga dag, få ledigt båda två (jobbar ju på samma arbetsplats).
Vi trodde inte att vi skulle komma med denna vända eftersom vi varit så dåliga och inte bokat någon hytt och 2bädds hytterna var liiiite väl saftigt dyra..  men så ringde Niklas, räddaren i nöden :D, och sa att han och hans bästa vän skulle åka så jag och Malin hakade på utan tvekan!
Efter Buffé och X antal vinglas ombord drabbades jag av något som tycks drabba mig varje gång jag slappnar av och tar ett glas vin nuförtiden.. väääärldens migrän-huvudvärk =/  Fått det ca 4 helger i rad nu... Men nu var det utan dess like.. Jag försökte rocka loss och ignorera värken men til slut gick det inte längre.. gick och la mig i hytten och vaknade upp 1½ timme senare och mådde betydligt mycke bättre :)
Så jag studsade upp och ut för att leta reda på Malin..
Men hon var borta :(
Letade och letade..
Malin!?
Efter nån timme gick jag ner till hytten och hittade Malin som inte riktigt mådde så strålande ;)
Någon övertalan funkade inte riktigt..
Så klappade på tösabiten, bäddade om och studsade upp på dansgolvet..
Musikmässigt var det en ren besvikelse måste jag säga..
Above And Beyond som var den största akten för kvällen fick det inte ens att rycka i liltån :( Ledsen men så var det..

Inte förränn vid sju snåret på Fredags-morgonen kunde mina dans-sugna fossingar få rocka loss till riktigt grym dans-musik när Rokkaz spelade på ett mindre dansgolv.  



Jag och Niklas dansade loss de sista tre timmarna innan alla dansgolv stängde mellan 10 och 13..


Och "Dag 2" var 100000 ggr bättre!





Äntligen fick jag umgås lite med Malin som jag fakiskt åkte med.. haha..
Mingel, mingel, hyttfester, gaaalna människor, lycka och dans!
Jag och malin strosade förbi det stora dansgolvet på väg till cafeterian för välbehövd frukost.. och fastnade! gaah! Äntligen lite drag!! :D
Och aaaabsolut bästa draget var den sista akten på hela kryssningen.
Dj Anneli saved my life!



Helt underbart!
Slitna flickor kom hem efter en, efter omständigheterna, riktigt lyckad kryssning, med trasiga fötter och tunga huvven ;)
Jobbade på dressmann i Tyresö tillsammans hela resterande helgen och den planerade utgången uteblev då min myyyysiga soffa, sushimiddag och en skål med chips kändes betydligt mer lockande den här gången ;)

Slutet gott allting gott :D