Arbets-sökande?!



Efter en lång (men strålande) arbetsdag på dressmann i Tyresö kommer jag hem till min lilla men ack så mysiga hörna av världen (:  Äter middag och kollar på simpsson :P yes indeed.. ett säkert kort att få sig lite underhållning i vardagen.

Välkommen till min myshörna av världen
..

ikväll vankas det, bortsett från lite filosiferande, en filmkväll med "ace ventrura-den galloperande detektiven". yesyesyes :D








Nu är det såhär. Jag älskar mitt jobb. Älskar.. Det går inte en dag utan att jag skrattar mig knäsvag, världens bästa kollegor med helsjuk humor och grym sammanhållning och kunder som (nästan) alltid går därirån med ett gigantiskt leende på läpparna. det är underbart!
Haha.. Alexandra å ja.. Firmafest.

.men..det är någonting som fattas. Jag känner en tristress att jag inte riktigt utvecklas längre.
Jag har lärt mig helt sjukt mycket under mitt år på dressmann.
När jag började hade jag ALDRIG stått bakom en kassa, aldrig jobbat som säljare, aldrig haft "kundkontakt", aldrig jobbat med kläder och känner inte en enda kille som använder kostym så började verkligen från noll..
Nu är jag riktigt hajpad på varuplacering, försäljning, kundbemötande, storlekar, trender, storlekar, materialkännedom osv.. osv..
men nu då?!
Det jag skulle kunna satsa på är att bli butikschef.. men jag vet hur det funkar och det skulle dröjja år innan jag skulle f¨å ta ett sånt ansvar.. samt att det är en stor satsning och ansträngning för en inte så superduper-lön..
Så vart tar jag mig nu?
Utbildning eller söka nytt? Vart leder mitt nästa steg i livet?
Någon som har några kloka råd eller tips? :P Jag är öppen för förslag..
Sålänge man är lycklig och får arbeta med så sköna människor som nu..
Män mellan 25 och 85 is tha shiet :D haha..
Hörrö.. ge mig lite råd?! :)

Midommar i Åkersberga

såå.. misommar firades på privatfest i Åkersberga och party hela natten med Insane racing och min pingla Malin (Kollega från dressmann i Tyresö ).. Min nyblivna partypingla. :D Jäkligt virrig, tjejig och min raka motsats men vi balanserar varandra på ett helt obeskrivligt sätt :)
misommar ja.. regn och kyla men eld, kärleksfulla människor och "en och annan" cider höll en varm natten  lång ;)
Okej jag har inte blivit sådär superduper på att använda kameran ännu men nu kom jag iallafall den ett par gånger ;)  I början, mitten och dagen efter typ.. hehe.. men jag blir bättre och bättre.. nästa gång blir det ännu fler bilder okej!? :P



Midsommar i Åkersberga



Vackraste Malin <3  Värmekällan för natten samt Sammy :)

Jag och Malin myser vid brasan :P

Wtf?!        Kenta tha Diva      Marcus och jag vid brasan :D

aaaaw... det börjar vankas kärlek banne mig ;) Erik och Mackan ;)

aaaw :P sönderfestad och helt bedårande Malin!

snipp snapp snut..

Fler partypics finnes på http://www.teaminsaneracing.com :)

Trevlig sommar alla kärleksfulla! <3

Några egna bilder från kryssningen..

tog ju en del bilder med mobilen när kameran pajjade när Malin och jag lekte runt på Tallinn kryssningen förr,förra helgen.. ;) Mondaybar Black and white cruise. Bättre sent än aldrig..
Jag och Malin njuter till fullo på soldäck dag 2

preppade för dansgolvet
:P




Och så fick jag mig en tur till Flatenbadet i helgen som var.. Vädret var helt perfekt hela helgen så då passade det fint med en visit till "Skogen kallar 2". Skogsfest vid Flaten! :D hur najs som hellst.



Nu i helgen är jag äntligen ledig! HELA helgen! :D
Jag ska INTE sitta hemma... inte en chans.. nu är det bäddat för fest och sommaren är ju (typ) här ;)
Kärlek! <3

gosh..

Börjar äntligen återhämta mig efter helgens mondaybar kryssning till Tallinn..
Går fortfarande i lyckorus av alla minnen med ett fånigt flin på läpparna :P
Analyserat lite och kommit fram till att det finns inte ett enda partyställe som strålar så som rave-fester, skogsfester, mondaybar kryssningar och dylikt.. Folk får säga och tro vad de vill.. men för oss drogfria technodansande små monster är det himlen på jorden! Helt sjuka människor (på rätt sätt) ;) och alla med så mycket kärlek att ge! Man kan inte annat än le :D
Själklart pajjade min kamera så de bilder jag lägger upp är inte mina egna utan samlade från diverse fotografer ombord på båten..
Jag och Malin hade i vilket fall helt sjukt kul. Dansade, minglade och skrattade under en hel helg..
Låt min bildsamling tala för sig självt ;)
image352


Festen på soldäck dag 2 var den största höjdpunkten på hela kryssningen! Dansa galet i strålande solsken till bästaste musiken :P Lyckan var total!
image362


image364


image366

Som sagt.. bästa festen för att se skumma grejjer och träffa på riktiga original.. haha. Numer handlar det nästan om att vara så utstickande och wierd som det bara går ;)

image380

image395

image397



Kärlek var ordet! ;D
<3