Värdelös uppdatering :P

Ja jag veeet :P
men kommer inte hinna uppdatera bloggen ikväll heller..
Jag kan näääästan lova att slänga upp bilder, skvaller och information om en galen kryssning med Mondaybar och en riktigt najsig helg seeenast tisdag okej?! ;)
Äntligen letat reda på sladden till kameramobilen så jag kunnat få upp bilderna jag tagit iaf :)
Slänger upp en liten teaser med Mig och älsklingen Malin samt dansgolvet under DjAnneli:s gaaalna spelning här sålänge :D


Seriösa som faen! :P

Moahaha ;)

Så håll ut en liten stund till kära läsare :)
Den som väntar på ngt gott?! ;)


 


Lite hjälp?!

Har sett mååånga superfina bloggar därute och är riktigt sugen på att styla om min lite.. men vet inte hur man gör?!
Jag har ett liiitet hum om hur html funktionerna fungerar men försökte ta mig en titt på hur koderna bakom bloggen såg ut och inte aaalls likt det jag lärde mig på webbdesignen i plugget för X antal år sedan.. =/  Jag höll på ett bra tag och lyckades, efter mycke om och men, ändra bakgrundsfärgen.. hmm..
Någon som har några smarta tips om hur jag ska komma igång?
Vill kunna lägga in någon stor flashig bild med text längst upp och kanske ändra färger och lite sånt på bakgru
nd och text.. kneepigt värre ju.. =/
Är oooerhört tacksam för tips och råd :)



I övrigt har jag haft tre otroligt sköna sista dagar på semestern..
Slappat, lunchat med vänner, fått en gnutta sol på mig och gjort ett make-up-jobb inför ett bröllop. Alltid lika kul.. :D
Även om att hysteriskt galna sminkningar är snäppet roligare ;)   ->>>
så kan jag faktiskt göra annat också.. :P
Glömde ta bilder! wtf?! Dåålig ja e! :P



Kom igen nu.. Help me out here?!

Sista semester-veckan

Var riktigt skön.
Hade en halv-taskig ekonomi för bestämde mig för att inte ta ut semesterpengarna förräns efter semestern (gör ju inte av med mer än vad man har och jag mååste börja spara) så jag gjorde det mesta möjliga av det.
Tog en road trip tillsammans med mamsen och min tidigare kollega Gun-britt till Ullared för vansinnig, billighets-shopping. Haha.. inte varje dag men var en upplevelse..
Inte riktigt som min pappa och brorsa som dragit iväg till New york på shopping-semester men vafan ;) det blir vad man gör det till..

Hej! :)

EN av typ SJU fullsmockade parkeringar vid 10 på morgonen. Jävla galningar! Shopping-freaks haha




Tokbillig och tokmysig Bed and breakfast bara typ 100 meter från GeKås (Ullareds-shopping ställe)
Med en jätterar och urgullig liten "HouseWife" som tog hand om oss.
Ingen dator, Ingen TV. Det var vid första anblick rätt skrämmande men i efterhand måste jag erkänna att det var ruskigt skönt och behövligt.
Jag som ständigt kämpar me min vikt och vill gå upp i vikt men ändå inte.. (jävla fruntimmer-fasoner) ;) hehe.. jag fick verkligen lugn och harmoni och blev sååå mycket bättre! Vilken energi jag fått! :D Kom hem som en ny människa.. iallafall på insidan ;)
Så efter tre dagars konstant shopping och långa bilresor så kom jag hem rätt mör och trasig men hel och nyladdad på insidan :D

Lagom till Stockholm-08 som anordnades Vid stureplan i Fredags. Ja ni som var där vet vad jag pratar om.. Fy i helvete! Jag kom in dit tillsammans med Malin vid halv tolv när de redan fått blåsa av hela skiten för att det spårade ur totalt!

Vi gick igenom folkmassan och när vi väl kom ut på andra sidan drog vi vidare till Patricia... Man hade ju ingen som hells möjlighet att kontakta någon som man bestämt träff med.. Mobilnätet var totalt överbelastat, folk hade hållt på att hoppa sönder "svampen", glasflaskor överallt och totalt kaos! Aldrig sett något liknande på sture..





Vi hadde en fortsatt underbar natt i Sthlm och på patricia och drog oss hemåt vid halv sex tiden.
Bland det underbaraste med sommaren är nätterna.
Jag strosade iväg till pendeltåget som gick 05.45 från södra, helt klart ute och gassade mot solen som lös igenom molnen på den klarblå himlen :D Lycka! 
Sov till 15 dagen efter dessvärre.. och när jag väl vaknade till liv var jag piggare än någonsin. Superladdad och redo för ännu en kväll på stan. Var ju sthlm cruising och grejjer ju!
Men icke.. varenda själ jag hörde av mig var antingen pank eller för sliten efter gårdagens kaos på stan..
Men ack den som ger sig..  Först när klockan slog tolv nästa natt gav jag upp..
Då kröp jag ner i natt-skjortan och mystofflorna och kröp upp i soffan med en bra film. :)
Det blir vad man gör det till eller hur?! ;) och jag hade det rätt najs ändå trots att jag inte fick min kväll på stan..

Så nu ska jag ta och promenera iväg till affären och inhandla min enda återkommande drog.
Choklad!  I need some!
Är ju faktiskt sånt väder så hur kan man låta bli?! ;)
Mjau!

Blixtar och dunder, magiska under <3

Är det bara jag som är kär i åska och blixtrar?!
Jag ryser i hela kroppen när himlen spelar loss sin magiska symfoni.
Just nu hänger det i luften. Det är sådär kvavt, varmt, med en bäcksvart himmel som är redo och öppna sig vilken sekund som hellst.
Jag tror min kärlek till oväder kan jämföras med känslan man får när man pratar om yttre rymden, eller galaxer! Det är så stort och mäktigt och svårt att förstå sig på att man blir som ett barn igen.
Samma sak med oväder. Man känner sig så liten och liten och betydelselös men samtidigt så sjukt faschinerad!
Jag minns när jag var yngre och i Florida med min familj. Vi bodde på ett litet hotell med stora panoramafönster och utanför våra fönster utspelade sig det värsta ovädret jag någonsin kommit i närheten av. Vindar så starka och blixtrar och dånande åska mer kraftfulla än något jag tidigare skådat.
Jag minns att vi, vid ett scenario, satt hela familjen intryckta inne på hotellets lilla toalett.
Det var då det hade smällt till utanför fönstrerna(har för mig att det vart en lampa som smällt) som inom loppet av några sekunder hade min mamma tagit kudde och täcke och störtat in på toaletten. haha
Jag var otroligt rädd men kunde inte ens vid det här tillfället låta bli att vara otroligt faschinerad av ovädrets krafter och de mäktiga dånen som mullrade genom väggarna..
Dagen efter visade det sig att det dragit förbi rejält stora tornados inte långt ifrån våret lilla hotell där många skadats, och omkommit om jag inte minns helt fel..
Okej det låter hemskt av mig att vara faschinerad av något så skadligt och ändå hemskt men inte det hemska som faschinerar mig utan naturens krafter...


Nu faller äntligen regnet ner utanför.. känner i luften att åskan är att vänta ikväll..
Det skulle bli rekord-mycke regn imorgon..
Lagom passande då jag ska på biltur med Mamma(till höger) och min gamla kollega Gun-britt ner till Ullared för avkopplande semester-shopping.
Ska bli så skönt att komma ifrån lite.. jobba med mig själv och få lite terapi-shopping ;) Underbart!
hehe.. inte många av mina manliga vänner eller min pappa som uppskattar det så som mamma och jag gör så då är det väl utomordentligt att vi fruntimmer får ge oss iväg och bli av med våra shopping-behov.. ;)


Nu ska jag ta mig ner till bilen och svisha iväg på Filmkväll innan himlen öppnar sig totalt :P

Hej, jag är Trasig

Mitt i semestern, det är lördag, nyligen löning, Pridefestival, Skogsfest, Technofest, Stockholm Cruising, ja oändliga valmöjligheter och plötsligt hinner livet ikapp mig..
Jag har varit ute i Trosa och hälsat på mamma, pappa och bror som är där på en veckas avkoppling i Mättinge..
och plötsligt fick jag tid att känna efter.. egentligen är det bara mamma och pappa som ser på mig när jag inte mår riktigt bra.. och det är när jag är med dem som jag kommer på det själv.. Jag ser det i deras ögon..

Mina kännetecken som jag själv börjar upptäcka numer är att jag blir frånvarande. Jag kan le, skratta, prata och fungera som jag brukar men det är inte med hela hjärtat.. förstår ni?! Jag är som om jag är någon annan stans samtidigt.. jag njuter inte av nuet riktigt utan fungerar som om huvvet och kroppen väntar på att ångesten ska försvinna.. jag liksom väntar på bättre tider?!
Sen blir jag trött..
Jag kom hem nu och ringer runt till vänner och bekanta, ALLT för att pressa undan känslorna som kommer krypandes.. Jag vill ut, vill ta en drink, vill hitta på något, allt för att slippa känna. Samtidigt vill en del av mig bara krypa under täcket, mysa ner mig i en pyjamas och bara sova bort alltihop.. Ensam och ifred..
Sen blir jag ensammast i världen..?!
Obeskrivlig känsla men för en gångs skull ska jag försöka förklara varför vissa tycker att jag är så knepig ibland och att vissa har svårt att tolka mina signaler.. bara vissa få, väldigt nära vänner som lyckats förstå sig på mig :P
När jag känner såhär så kan jag vilja ha sällskap men samtidigt vilja vara ifred så slutar oftast i att jag sitter hemma i min ensamhet. Men de gånger jag skiter i det och träffar vänner iställe så mår jag som bäst så jag fattar inte att jag inte lär mig.. :P

Jag tror.. att när jag helt blivit av mer mina drifter att vara smal och gamla bantningsvanor så kommer allt sånt här försvinna.. för jag tror att allt grundar sig i det.. Allt ont! För jag har ALDRIG mått så bra som när jag struntat helt i alla ideal och krav som ställs på tjejer (och killar) från alla håll och kanter. Media, tidningar, träning, kost, bantningshysterier, size 0, bla bla bla bla.. Önskar jag hade ett trollspö och kunde trolla bort alla dumma krav som får människor att sluta tro p åsig själva, allt dumt som får folk att jämföra sig med varandra och inte vara nöjda med hur de är och börja leva var dag i sin EGEN kropp och sin EGEN själ, så underbar, fantastisk och unik som den faktiskt är :)

Nej Jag måste göra någonting bums innan jag bryter ihop..
Funderar på att lägga mig en stund under täcket, gå igenom allt i huvvet, gråta en skvätt och sen peppa mig själv till att rycka upp mig och ge mig ut. Livet är för kort för att må såhär.. NU får det bli ändring!
Gah!

Tack alla mina vänner som är med mig under vägen till total lycka ;)

Mamma och Pappa <3