Motgångar och medgångar..

Vilken helg!
Var heeelt galet på Tyresö-centrum-festen i lördags :D Ligger nåt charmigt i att se alla, annars så städade, kollegor och anställda i centrumet parta till och festa som tokar. Grymt roligt och fullt med galna minnen som jag inte ska prata om i bloggen.. :P

Förfest ;)
image248

Malin, jag, Alexandra.   Partygolvet.    Alexandra beundrar oscars-priset


Malin, Sara, Alexandra, Fredrik och jaag :D
Dressmann-Tyresö gänget! ;)
image249

Sara och Fredrik,  Tequila ;), Paaarty party!


Najs utsikt från middagsbordet ;)
image251

Malin, jag och oscars-statuetten ;), Sara & Boss, Sara på G ;)


Malin och jag rockar loss me Tequila :P
image255

Big boss ;)    Jag och Alexandra


Och nu till helgen blir det änun mera fest.. Den här gången blir det Dressmann-fest inne i stan med middag och hela köret. Favorit i repris?! ;) Den skulle hållas på någon krog i stan och förhoppningsvis blir det vidare bus på stan efter det :D
Och så till mina motgångar.. var på lunch på mandometer idag..
Jag har hållt mig rättså bra enligt schemat jag fått, snålat någon gång ibland men även unnat mig utöver schemat då och då så jag känner mig duktig och så.. men innan jag skulle dit och drog på mig mina fornarina jeans så kändes det inte lika bra längre.. Jeansen som alltid suttit väldigt tajt och som borde vara abnorms små om jag sköter mig rätt, satt lite för bra.. Nästan lite löst =/
Och mina farhågor besannades efter vägning på mando idag. Jag har gått ner!! Hur går det till? Jag äter ju banne mig 6 ggr om dagen?!
Men samtidigt så har jag varit rätt hård mot mig själv och troligtvis lite omedvetet minskat portionerna i nån sjuk rädsla om att gå upp "för mycket". Fan va dum ja e.. Det är ju uppåt jag ska?! att jag inte fattar.
Men nu får det vara skärpning på hög nivå.. Inge mera snåleri på portionerna. Utekväll på lördag och kanske en pizza på söndag me några vänner (: mm.. 
och de positiva medgångarna är att som tur e så har humöret inte påverkats för jag äter ju fortfarande regelbundet så jag mår som en prinsessa! :D Hormoner i överflöd, lyckorus flera gånger om dan. Så nu ska jag inte dras tillbaka av den lilla motgången.. Upp på hästen igen så är jag back on track!
Nu blir det julklapps-shopping i skärholmen med mamma :D Yiho!

Önskar alla en underbar dag!

Kramar i tusen! <3

Man vet inte vad man haft förrän det återvänder

Hoppla..
Jag kämpar vidare jag.. hade lite motgångar idag och kände mig ledsen och ensam men det är iiingenting jämfört med hur bra jag har mått den senaste tiden. Det handlar inte om att jag är till freds med tillvaron eller min situation men hur jag bekämpar anorexin som höll på att få grepp om mig, och fick grepp om mig ett tag..
Nu när kroppen börjar återställa sig så kommer allt tillbaka som jag inte upplevt på låååååång tid.
När man späker sig och tränar konstant så försvinner alla kvinnliga hormoner ur kroppen, man tappar hår och blir rättså känslokall. Många runt mig har ändå upplevt mig som en glad och pigg tjej men oj.. ni ska se mig nu! :D
Det händer så mycket inuti mig att det inte går att beskriva med ord. Det pirrar och har sig i magen och till och från blir man alderles glad och varm inuti (:
Troligtvis är det ju såhär man ska må men kontrasten blir så stark mot hur lite jag känt innan så jag ser det som helt övernaturligt och ashäftigt :P
Jag lever! ;)
Det är en enorm känsla som inte går att beskrivas, den måste upplevas. Som tur er kan jag sprida så himla mycket mer glädje till alla runtom mig nu och kompensera för den tillbakadragna lilla tösa som jag tidigare varit.
ÅÅÅÅÅ all denna energi! :D Det är fantastiskt! Och all kärlek man bara vill ge alla runtom sig. woho! kramkalas! haha..
Emellanåt blir det ensamt men då rycker man upp sig och tar nya tag :) För det mesta är jag faktiskt sanslöst lycklig och glädjespridande.. Jag är en sån där irriterande jävel som sitter och småler på bussen klockan 07.00 en måndagmorgon.. "vafan är hon så jävla glad för?!" ;)

Och tänk att lösningen låg i maten! coolers :P

image247


Så nu jobbar jag på Dressmann i Tyresö hela helgen och imorgon kväll ska det firas efteråt. Tyresö centrum bjuder alla anställda på middag och anordnar ett jippo som de kallar "Oscars gala" där de utser bästa kvinnliga anställda, bästa manliga anställda m.m.. Så det blir min första "firmafest" eller vad man ska kalla det.. ska bli riiktigt skoj :P Kul att träffa kollegorna utanför jobbet om inte annat..
Så nu ska jag krypa upp under en stor filt i soffan med en kopp te och mysa ner mig..
Ha de gött! ;)
Kääääärlek och miljontals kramar!

CUM Modevisning på Particia

Ikväll ska det sminkas och partajjas på Patricia.
Var där och sminkade inför modevisningen i Fredags och det gick huur bra som hellst :)
Tråkigt nog hade jag tagit bilen dit och skulle upp till jobbet dagen efter så kunde inte stanna under hela kvällen utan var tvungen att rulla hemåt efter visningen vid två tiden..
Men ikväll åker jag kommunalt och hoppas att det är fler än jag som vill stanna kvar en stund och leka :D
Känns halvskumt att gå ut på en söndag när man inte är van men är ju ledig imorn så de ska jag nog klara.
Ska vara på Mandometerkliniken vid tio tiden för käk, samtal och vägning så nu blir det till att skärpa till sig.
Jag har varit stark i helgen och ätit i stort sett alla måltider fullt ut och ikväll blir det tortilla käk på patricia :P
Promenerade imorse som ja inte skulle gjort men blir helt galen av att sitta still. Lovar att inte göra om det?! :)
Får äta en tortilla extra för det ikväll så kanske det jämnar ut sig ;)
Så nu ska jag hoppla in i dushen och göra mig lite halvtjusig och sen måste ja packa sminket och få i mig lite käk.
Så har du tråkigt ikväll. Kom till Patricia och spana in heeeta klubbkläder från CUM. :D


Puss och kram!

Bilden är inlagd i efterhand. Från Söndagskvällen
Backstage ;)
image246

En vecka senare..

Hej hopp falle-rallan-la! :)

Det går bra idag (:
Känns en aning nervöst inför helgen. Jag har ju som sagt precis haft min första (och enda) sjukskrivna vecka på mandometerkliniken för att få ordning på min vikt och knasiga ätbeteende och det har gått heeeelt sjukt bra. Jag har varit gladare, lugnare och snällare än någonsin tidigare. Jag ser ljus i mörkret och stjärnor på himlen och alla runtomkring reagerar på hur snäll och lugn jag verkar. :)
Om det här är mitt nya jag så är jag rätt nöjd faktiskt ;) Jag vet att jag har en lång väg att gå men starten har varit över mina förväntningar!
Men imorse åkte mina föräldrar till Rom. De ska vara borta hela helgen och nu blir jag ensam. Ensam med mina bekymmer och ensam med mig(!) Känns väl lite nervöst.. tänk om jag blir ledsen, känner mig ensam eller mår dåligt.. men det tror jag inte om jag ska vara ärlig.. Känner mig otroligt stark! Har gett mig fan på att allt ska gå bra och klarar jag mig själv så klarar jag ju allt! :D
Ska ju som sagt jobba både lördag och söndag på Dressmann i Huddinge och ikväll och söndag ska jag sminka på modevisningen på patricia.. så kommer inte ha tid att bekymmra mig ;) Förutom över min prestationsångest för hur bra jag kommer lyckas med sminket.. Var sjukt länge sen jag gjorde smink-jobb så är lite små nervigt
På lördag kväll blir det ju ett glapp men då ska bästis-Kristoffer komma över på middag. :P Blir nog köttfärssås me spagetti för det går ju alltid hem och var otroligt länge sen jag lagade. Var riktigt grym på det en gång i tiden :P
Sen kanske det blir räkor och ett glas vin om man är pigg nog.
Helgen blir med andra ord fartfylld men samtidigt väldigt lugn..
Och jag har redan bestämt mig för att fortsätta vara lika glad och lycklig som jag varit hela den här veckan. Livet är för kort för en massa bekymmer. Ska vara lycklig och njuta av varje stund (så gott det går) ;)
Sen blir det tillbaks till arbetet nästa vecka och det ska bli superskönt :D
Tack för allt stöd jag fått under den här veckan! Obeskrivligt att ha folk som tror på en och peppar. Jag är starkare än någonsin tidigare nu och med en ny livsgnista.
Slå en pling, lämna en kommentar och gör mig glad :D


image245

<3 Kärlek!

Framtid i nya livet :)

Ja nu när man är sjukskriven en vecka så blir det mycket tid över till att tänka..
Tänker mycket på framtiden... Vad vill jag göra? Vad ska jag göra?
Jag vill resa! Massor! Såg annons om fjällresor. Vore helt underbart att ha någon att göra sånt me. Åka på skidresor me afterski och Spa typ :P

image239


Underbart det vore! Eller resa runt till olika länder och se nya saker. Upptäcka världen! Åh va ja vill! :) Ska jobba på som bara den och börja spara så kanske man kan ta sig en resa i början på nästa år eller en längre till nästa sommars semester :D Gött!


image235

image244

USA, Grand Canyon, Alperna, Grekland, Thailand, Italien, Kina, Japan, Fillipinerna, Hoppa fallskärm, Dyka bland korallrev! Jag vill uppleva allt! ..
nån som har ett bra restips?


Nu jävlar har ja motivation att vara driftig och göra någonting bra med livet.. men frågan är bara vad.. Vart kommer jag hamna i arbetslivet?
Sen vill jag plugga! Att bara plugga engelska vore grymt kul. Bli riktigt bra på engelska och kunna snacka flytande när man reser vore så grymt. Kunna jobba utomlands?! :)
Och så vill jag börja med Yoga eller dans.. Har alltid älskat träning och vill göra någonting som gör mig glad men inte så kroppsfixerad. Har hört att poweryoga ska göra en jättestark och är jättebra som avslappning också.
Får se när ja kan sätta igång me träning igen :) kommer bli sååå skönt!
Mitt nya liv går rätt bra.
Ingen direkt ångest än sålänge.. men går liksom och väntar på att det ska smälla till.
Det känns liksom som om det går För bra..?! Ska det vara såhär lätt? när kommer bakslaget?
Känner mig rätt rastlös. Vill ut och träffa folk, promenera, träna och njuta av livet. Men tar det hellre överdrivet lugnt nu i början än att falla tillbaka i dåliga beteenden igen :) Träningen får vänta helt enkelt..
Har underbara människor runtom som stöttar mig.
Givetvis mamma och pappa som står vid min sida dag in och dag ut. Utan dem vore det här omöjligt.
Sen har jag vänner som hejjar på via sms och här på bloggen och det är helt underbart! (: När man känner sig såhär ensam är det superskönt att veta att någon tänker på en och att man faktiskt finns kvar i någons liv. Tack för allt stöd!
Therese, Tess, Alexandra, Peter, Marcus, Sandra, Milla, Mamma, Pappa, Fred och Robin. Tack för att ni finns!

I helgen ska jag sminka på CUMs modevisning på patricia :) Var ruskigt länge sen ja tog mig an ett smink-jobb så det känns lite nervöst. Har rätt mycke prestationsångest men hon förklarade sminket för mig och det ska inte vara några som hellst problem (: Sånt smink som jag gjort 1000-tals gånger och är rätt duktig på :D Hoppas verkligen hon blir nöjd. Ska sminka fredag, lördag och söndag och på dagtid kommer jag jobba på dressmann och så ska jag komma ihåg att äta minst 6ggr om dagen också.. puh.. Mycke i huvet nu :P men det är bara kul. Som om JAG skulle glömma bort att äta.. yeah right ;)
Och nu är mondaybar luciacruise bokad också! :D Åker den 13-14e dec med Therese, Manglan och Malin i en hytt.. Är verkligen vad jag behöver just nu! :) Komma ifrån lite och få tankarna på livets goda (: Ska låta bli att dricka så mycke denna gång så ja pallar va uppe och leka hela natten! :)

Japp.. så var det dags att äta snart igen.. fjärde målet idag.. två kvar efter det.. shit.. känns skumt men antar att det är bra :) Kämpar på och banne den som ger sig! Jag är stark och vinner lätt den här matchen! ;)

Kärlek till alla därute! (: <3

Första dagen på resten av Mitt liv?!

Imorgon är första dagen på resten av mitt liv...?!
Imorgon börjar jag på mandometerkliniken..
Imorgon tar jag tag i livet..
Imorgon bekämpar jag mina monster..
Imorgon börjar fajten..
Imorgon ska jag bli lite piggare, lite gladare, lite lyckligare, lite rundare och mycke góare!
Det är tungt nu men resultatet kommer vara värt varenda tår, varenda ångestdrabbad minut och varenda jobbig stund på vägen.
Tacksam för allt stöd så telefon-terra mig gärna

Snart är jag hel inuti! :)

image233


Tack för en minnesvärd födelsedag! :)

Tack Therese, Dempa, Manglan, Kristoffer,Tommy, Alexandra, Kebbe m.fl för allt partyfirande hemma hos mig, på olearys och på Patricia lördag-söndag :) Hade det helt underbart bra.
Och tack Mamma, Pappa, Robin, Fred, My, Gunbritt och Kristoffer igen för kalasmiddag på DjingisKhan På födelsedagen i söndags :D
Tacktacktack!




Födelsedag, Halloween och partyhelg :P

Juppjupp.. vi har kommit fram till en av årets skojjigaste högtider .. Halloween.
Det innebär massor me smink och en chans att få bli delvis barn igen.. att klä ut sig är slltid lika skoj och äntligen är det tillåtet. ;)
Sen är det kanske delvis att man oftast fyller år runt de dagarna som gör det extra glatt och festfyllt :D
Så imorgon beger vi oss ut. Jag, Therese, Kristoffer och Alexandra och ska leka Halloween och samtidigt passa på att fira lite födelsedag :P
Tacomiddag hos Alexandra i Haninge efter jobbet..
Förfest och makeup hemma hos meeej i Huddinge..
Partyparty och Halloweenfest på Olearys i Huddinge..
Sen är man förhoppningsvis pigg nog att pallra sig in till stan och troligtvis Patricia som efterfest :P

image223


På söndag lyckades jag tur nog få ledig för hade nog inte varit särskillt kry på jobbet annars och bossen hade överseende eftersom det är min FÖDELSEDA'! :D Gött..
Så på söndag blir det massa mys me familj och mongolisk buffé på Djingis Khan! Mums fillibabba! :P
Ha en grymt trevlig helg.. och glöm inte att skicka mig ett liiitet grattis på söndag eller lördag natt så ja blir go & glá ;)
Pussisar lixom! <3