Djupa tankar och lycka

Denna OÄNDLIGA strävan, sökande efter lycka..
men vad är lycka?
Hur i helvete ska jag kunna förklara hur jag känner? hur jag mår? Vad jag vill? När jag inte har den blekaste själv?!
Jag går runt och hoppas.. hoppas och längtar efter att bli sedd och få se. Att någon hjälper mig hitta svaren till lyckan.
Jag är fanimej 99,9 % säker på att mina "mat-rubbningar" sitter i mitt förvirrade sinne. Att det har med min förlorade själ att göra. Jag önskar verkligen me än något annat att jag vore så pass stark i mig själv att jag kunde lösa allting själv och hitta svaren på egen hand.. men tyvär känns det hopplöst.
Jag har lyckats öka några kilo i vikt nu men beteendet ger sig inte.. och min extrema fixering vid att alltid ha kontroll över vikten gör livet såååå hämmat. Gå ut och äta resturangmat mitt i veckan vore ju helt otänkbart?!
I veckan fick jag ett samtal från Mandometer kliniken vid huddinge sjukhus, dit jag skickat min självanmälan som jag och päronen knåpat ihop. De hade tid för att göra en utredning på mig nästa måndag.
Kvinnan som ringde lät helt underbar och förstående, hon förklarade att jag skulle vara där mellan 10 och 13 och att vi skulle äta en gemensam lunch, då sa jag lite skämtsamt "shit va läskigt" och vi garvade bägge två. Så även om det låg mycket alvar bakom samtalet så kändes det bekvämt och avslappnat.
Även här finns en känsla av hopp.. jag hoppas verkligen att de kommer kunna hjälpa mig. Jag vet att de kan det. Så fucked up är jag väl inte?! ;)  Det ska bli helt underbart att prata med någon som har erfarenhet inom området och någon som faktiskt orkar lyssna och förhoppningsvis bryr sig.. Någon som säger något annat än "Du tänker alderles för mycket" eller " sluta tänka så mycket", när det är rätt oundvikligt för mig.
Bland det bästa jag vet är att hjälpa vänner och  folk runtom mig då de har problem, att komma med råd och lösningar när de är nere eller har problem...Att vara den som gjorde dagen lite lättare. men det är betydligt mycket lättare att ge råd än att få dem..
Jag vill lära mig att tycka om min insida och utsida. Jag kan inte minnas sist jag kände mig vacker.. oavsett vad jag får höra så kan jag omöjligt se det i spegeln.
Jag har svårt för närhet pga just detta.. hur ska någon annan kunna älska den här kroppen som jag avskyr så mycket?
Jag längtar efter kärleken men finner det nästintill omöjligt att släppa in den i livet..

Jag lovar att vara mer positiv i mitt nästa blogg inlägg ;) var bara tvungen att rensa tankarna lite.. <3

image220

Lycka...
Se på mamma och pappa.. Ihop sen de var 16 år. Är det konstigt att mina krav på kärleken är höga?! Vackert! :)
image221

Hormon-kalabalik

oj..
jag åker berg och dalbana just nu tror jag.. :P
Min hormonbrist i kroppen börjar äntligen återställas och förhoppningsvis blir allt som normalt igen (:
Dock finns det sällan något i livet som endast har ljusa sidor..
Jag har mer hormoner i kroppen än någonsin tidigare.. och med hormoner kommer monster-skizo-mia :P
Nytt jobb sätter stor press på såväl huvud och själ och samtidigt som det är roligt med nytt jobb så känner jag mig väldigt "otrygg" och halvt vilsen. Jag trivs fint i min lägenhet men det var ett stod stort ombyte och kommer ta tid innan jag vant mig vid ensamheten. Jag har brutit med vänner nästan emot min egen vilja bara för att jag är så rörig just nu och det gör fruktansvärt ont i själen. :(
Allt detta och sen en hormon attack i kroppen gjorde att jag satt hemma igår och tyckte jäääättesyndast o mig själv. meddans telefonen ringde under hela kvällen så satt jag och kände mig ensammast i världen och kunde inte finna trygghet någonstans. Så imorse påväg till jobbet ringde jag till mor min och bröt ihop bara jag hörde hennes röst. Hon blev givetvis orolig men förstod samtidigt vad det berodde på..
Så om jag beter mig underligt så finns det just nu en bra förklaring ;)
inget jag skyller på för att bete mig som en subba utan bara en förklaring..
Otrygg och i obalans..
Håll om mig!

<3

image219

Inflyttad :)

Ja så var man inflyttad i sin egna lilla lya på Rådsvägen i Huddinge.
Tänkte att jag tar mig en paus i allt donande, inredande och fixande. Tar mig en kopp Kanel-the och uppdaterar bloggen lite.. var nog fan på tiden?! ;)
börjar bli rätt mysigt faktiskt och allt känns inte som en enda röra längre..
Det är lååååångt ifrån färdigt men jag kan absolut se målet och börja få en känsla för hur jag vill ha det. Allt står väldigt temporärt just nu iomed att jag väntar på tapetsering och målning av hela lägenheten. Hade jag gjort det själv så hade jag säkerligen kunnat sätta upp loftsäg, barbord och soffa vid det här laget men det känns som om jag inte har panik.. det är värt att vänta på hjälpen och spara in arbetstid och kostnad för tapeter och färg..
Jobbade min sista dag som mat-tant i fredags och det var både och.. skönt att ändra om i livet men samtidigt tråkigt att få gå ifrån världens finaste kollegor och arbetsplats. Har skrattat, gråtit och upplevt mycket med dem och det är få arbetsplatser som har en sån otrolig sammanhållning och stämning som de har där..
Fick väääärsta finaste växten till min lägenhet av allihopa som en avskedspresent. Jag har varit runt överallt och letat efter en fin växt men inte kunnat bestämma mig så det var perfekt att någon annan fick hitta den år mig :)
Lite grönt är riktigt skönt :D Här är fina plantan som Jobbarkompisarna köpte åt mig. Den var heeelt perfekt. Får se vart jag ställer den när lägenheten blir lite mer klar. TV:n som synns på bilden ska upp med ett väggfäste så jag slipper den stora klumpen därunder ;)


Köket känns lite mer "levande" nu när kryddor, theburkar och porlin kunde ställas på plats efter slitsam målning i tre lager. Låg på golvet, stod på diskbänkenoch utförde alla slags akrobatiska övningar för att sedan se ut som en riktig kladdmajja :D

Halvfärdigt...


Tadaaa! :D





Framtida planer för köket är att sätta upp en rejäl kryddhylla för allt jag kommersamla på mig och kanske även en hylla för alla min athe sorter :P Luckorna som står öppna på bilden ska tas ned men jag väntar med det tills målaren har vitmålat allting så jag slipper bli kvar med två grisrosa luckor.. hehe

Förtsättning följer... (:



Jag skriver mycket om lägenhet, inredning och jobb just nu och väldigt lite om känslor.
Som om allt var prima ballerina och jag inte ägnar mina tankar åt saken..
Saken är den att det är raka motsatsen. Jag tänker och känner otroligt mycket just nu och deppar ihop helt stundtals.. men känslorna är så överväldigande och många att jag har svårt att skriva om dem..
Jag har svårt att prata med vissa runtomkring mig och har glidit ifrån vissa vänner under senaste tiden. Saknaden är smärtsam och obeskrivlig men jag tvivlar på vad som är rätt att göra.
hmm.. måste låta helsjukt.. hehe
men..
Ibland kan man älska en människa trots att personen i fråga inte är bra för ens välbefinnande i längden?!
gaaah.. ja veeet att ja tänker för mycke. Men om någon tar fram ens värsta sidor så man knappt kan leva med sig själv.. Alltså inte med mening.. men är inte det en dålig signal?! =/
Någon som förtår vad jag menar/känner igen sig?
Sen kanske jag är sjuuukt långsint men jag har verkligen svårt att riktigt glömma gammla konflikter som inte någonsin fått en riktig lösning. Så har jag blivit riktigt sviken och om man sen låter bli att prata om det och låter sakeen rinna ut i sanden så för det inte riktigt det för min del.. det svetsar sig fast långt bak i mitt huvud och förstör mitt förtroende för framtiden..
Jut nu känns allt väldigt ensamt.. men samtidigt är förtroendet på noll så jag har svårt att släppa någon för nära inpå.. jag orkar inte bli besviken..

Personer i min närvaro just nu som gör vardagen lättare och som kärleken är obeskrivlig för är
Mamma och Pappa!! Utan er skulle livet vara outhärdligt! Det är ni som hjälper mig och stöttar mig igenom allt, det är ni som för höra och veta allt från den innersta känslan i mitt hjärta till den märkaste tanken i mitt huvud. Jag älskar er!
Kristoffer som ALLTID ställer upp på mig, utan baktakar eller egoism. Vår vänskap är obrutbar och evig!! :D
Therese min butchbrutta som alltid ger sin extra omtanke och värme, oavsett vart i livet hon befinner sig. Jag ska kämpa för att bli lika uppskattande och underbar som du! Det är det minsta jag kan göra.
Therese, Pernilla! Fan va cool du e! :D Du gör dig aldrig till för någon och är heeelt underbar precis så som du är. Rak, ärlig och full av kärlek!
Maz, Nyfunnen vänskap som jag hoppas kan växa och bli starkare! kanske när jag blir tillräckligt stark i min självbild för att vistas i din omgivning..?! ;) du veeet..
Erika, vart tog du vägen?! Tvekar inte på att vi hittar tillbaka till varandra. Mitt hjärta! :)

Nu ska jag ta och ta ett lååångt mysigt bad, dricka mera the och sen pallra mig ner till centrumet och köpa en massa nödvändigheter innan jag återvänder till röran här hemma som jag förhoppningsvis får ordning på tills ikväll..

Förresten.. helgen som kommer bli sista lediga helgen på ett tag så om någn har nåt grymt partytips så är det varmt välkommet! (: jag behöver komma ut och komma ifrån mina tankar en stund..

<3

Mitt i flytt..

Förlåt alla runtomkring mig..
förlåt för att jag knappt hör av mig just nu.. jag menar inge illa.. Jag är inte överlägsen eller har viktigare saker för mig.. jag har bara så jävla tjocki i huvvet.. Flytten tar all min tid och ork och ibland känns det som om man bara står och trampar på samma ställe.. men har kommit en bit nu iallafall... Fick lägenheten för en vecka sedan och har fortfarande inte tagit mitt "feta" arsle och flyttat helt. Jag sover kvar på gamla adressen.. men idag förbereddes det för den RIKTIGA flytten som ska äga rum imorgon. Så imorgon natt blir min första natt i min egna lya :D flshigt värre.. haha..
Jag har under veckan köpt golv som vääärldens händigaste macgyver-farsa satt på plats.. Mörk ek blev det till slut... riiiiktigt najs (:

sen har jag köpt en LCD tv då tv:n jag hade hemma tar upp 30% av lägenheten typ.. ;)
När jag väl var där blev det på samma gång inköp av en ipod som jag kikat på så länge.. skönt att ha musik i öronen så man slipper höra sig själv tänka under de här ångestdrabbade, överanalyserade, mörka tiderna.
Jag har målat grundfärg i köksluckorna för att se någon ljusglimt i mitt GRISROSA kök..


Snälla kom med tips och förslag på färg till köksluckorna så jag slipper riva detta helveteskakel. Skulle vara en grym besparing på akonomin att få det att funka på nåt sätt.. och klinker i sig är ju inte fy skam.. Förslag någon?!
Färgen inuti är under bearbetning btw.. det ska bli helvitt..


Buddha tycker lägenheten är chill iaf :D

ska nog få det att bli bra till slut.. Allt är som sagt en enda stor röra just nu men jag tror att det kommer bli riktigt fint och mysigt till slut med en liten chill/mys/djungel- känsla över det hela ;)

image194Idag har jag varit runt överallt med mor och far och tittat på möbler, färger, tapeter och småprylar.. behöver ett barbord utanför köket, två barstolar, en madrass till loftsängen, hitta färger att lämna till målaren, en soffa, soffbord och lampor.. sen en maaassa annat krimskrams som ja bli helt tokig på... :P
Hittade efter mycket om och men en soffa på ASKO som ligger inne för beställning.. Likadan som på bilden här breve men i brunt tyg och bruna kuddar.
måste dock vänta 4-6 veckor innan leverans =/ 



Kom med tips och råd gott folk. Jag behöver all den feedback jag kan få :)

Händer massor just nu..

Mondaybar summer cruise
Var, som tidigare nämnt på mondaybar summer cruise mellan Från torsdag till fredag nu i veckan. Det blev som vanligt en massa röjj och lite vett ;)Hade grrrymt kul tillsammans med mina underbara hyttkompisar Therese, Magnus och Viktor. Träffade ju givetvis en massa annat galet folk. Hade lyckets övertala Micke från jobbet att ta sig med på resan och var riktigt kul att se honom där, även om vi inte festade lika mycket ihop som jag trodde att vi skulle.. Musiken var en aning för lugn för min smak men sällskapet kompenserade rätt bra ;)  Jag ska låta bilderna tala för sig själv och inte skriva en novell den här gången ;)


image187
Kjäääääärlek :D
image185
Goa grabbarna lixom ;) haha.. Magnus och Viktor
image191
























Hallå, vet ni vem ja e?! D e ju jag som är Magnus från Karstad lixom :D

image193
Louice va tööööörsti

image186
Moahaha.. evil eyes

image188
Dansgolvet

image189
Fredag morgon ;)

image190
Myyyys!
Fler bilder finns på lager ;)

 Vänner
Jag är grymt glad över att ha fått upp kontakten med Therese igen. Vi umgicks så mycket förut och tycker om henne otroligt mycke men sen var jag rätt rörig ett tag så jag blev riktigt dålig på att höra av mig och gav inte henne den uppmärksamhet hon förtjänar. Men nu fick jag äntligen chansen att be om ursäkt och komensera och förhoppningsvis så glider vi aldrig ifrån varandra igen.  Jag MÅSTE börja uppskatta mina vänner mer. Man vet inte vad man har förrän det är för sent vissa gånger..När jag kom hem var det egentligen tänkt att det skulle bli efterfest på Göta källare men vi var så sjuuukt trötta att det bara blev kinamat och deeegandes hemma iställe :PDagen efter var en riktigt soft dag på stan och middag på Khopangang som härmed är en av mina absoluta favouritresturanger. Grym mat, grym stämmning och roliga upplägg.
Kvällen spenderades tillsammans med Kristoffer och Therese(en annan therese) på falken i huddinge. Det var en perfekt kväll och underbart att få leka med Therese och Kristoffer som är några av mian äldsta och underbaraste vänner (:
Det har pratats massor i helgen. Det är riktigt skönt att lära känna nya människor som ser en från en helt ny synvinkel. Vi har diskuterat allt ifrån oseriöst flummflumm till allvarliga, djupa känslor. Självklart mycket prat om utseendefixering, modellande, kroppsfixering och sånt då det är rätt oundvikligt när Magnus är fotograf och jag ööööveranalyserar allting så fruktansvärt mycke, och det är trots allt någonting som mitt liv kretsat mycket runt den senaste tiden. Vare sig jag velat det eller inte.. Och ja.. vi har nog kommit fram till det jag tidigare redan förstått.. Jag är sjuuuukt komplicerad :P 
Flyttar!
Från det ena till det andra. Imorgon flyttar jag!Jag har varit helt lyrisk inför flytten men ju mer den närmar sig desto läskigare blir det. Jag får separationsångest, blir rädd för ensamheten och så blir det så mycket som snurrar i huvet som man inte är van vid. Jaaa jag vet.. välkommen till vuxenlivet lixom ;) Jag försöker skriva upp så mycket jag kan och få saker och ting så organiserat som möjligt men det är inte lätt alla gånger. Har flyttkartonger överallt, 100 saker som ännu inte är gjorda eller inköpta. Massor med pappersarbete kvar att göra och 100 frågor till Hyresvärden som inte går att få tag på förrän imorgon.. Men efter några dagar i lägenheten kommer säkert den värsta paniken lägga sig och allt bli en aning mer strukturerat. För tillfället kan jag ju inte göra annat än att tänka på allt som ska göras men inte börja någonstans..  
Läkarbesök..
Har även besökt läkaren nu.. mm.. fick väl de svar som jag förväntat mig. Jag har inga som hellst östrogen kvar i kroppen på grund av överträning och underätning..Jag har börjat tillsätta östrogen nu genom p-piller samt att jag nästan helt slutat med träningen (suck)Har även succesivt börjat lägga på mer mat i kosten och försöker med all kraft att sluta räkna kalorier.. en dag i taget..Är ju helt sjukt hur hur det kan gå från att vara ruskigt hälsosam och kostmedveten till att få kalorinojja =/Barnmorskan tog även ultraljud på mina äggstockar som det, tack gode gud, inte var några som hellst fel på.Men hon ska skicka mig en kallelse till en.. hmm.. specialist.. på underätning.. och det ska bli ruskigt skönt att få lite hjälp på traven.. så man slipper fajtas med hjärnspökerna själv. Även om man vill klara allting på egen hand så är det inte alltid det bästa..Nej nu ska jag ta mig in till stan, packa inför flytten och se till att köpa hem någonting gott att äta på :D Herrå! *tokvinkar*