Semester!

Yes.. så var semestern invigd med en helt sanslös värmebölja..
kan man ha prickat mer rätt eller?! ;)
Inledde första semesterkvällen i lördags med en glassig middag på Jimmys stake-house på söder med kollegorna. Sanslöst god mat, Tiger-räkor med krämig risotto och Drink efter drink efter drink efter drink..  och så tequila, och så drink efter drink efter drink.. och en liten baileys.. och så vidare..  Helt underbart i stockholmsnatten med kära kollegor och gamla kollegan Sara som jag inte träffat på flera månader och som numera jobbar i Farsta..





När Jimmys stake-house stängde för kvällen sa vi hejdå till Fredrik som skulle dra sig hemåt, men jag och tjejerna vinglade vidare ner mot patricia.. Halvvägs dit gav Alexandra upp men jag och Sara fortsatte vår tappra färd ner mot båten och träffade min bästa vän kristoffer på vägen..
Väl framme vid vakten så kom frågan alla fruktar "Hur mycket har du druckit ikväll?", sa hon och tittade, konstigt nog, på Sara..  Jag trodde absolut att hon menade oss båda men icke.. Så Sara skulle vila någon halvtimme utanför innan hon fick komma in. Men tog sig istället hemåt.. ;) Och så var vi bara två..
Inne på Patricia mötte jag en vän som jag nyligen lärt känna och kände mig lika pressad som alltid..
Så dum som jag är så är jag alltid lika ivrig att träffa människor och få vänner men det verkar helt omöjligt för en kille och en tjej att träffas som vänner idag?! Vi pratade och hade jättetrevligt men likt förbannat så kommer blicken, hundvalpsögonen, handen på låret m.m.
Jag är rätt snabb på att påpeka min situation och att jag blir avskräckt..
Alltså jag är inte omänsklig. Jag har drifter, känslor och allt det där men vill inte vara den som ger ut fel signaler och jag attraheras av mer än en utsida.. Jag behöver allt det där djupa.. personkemi och en annan slags attraktion.. är jag konstig då?!
wtf?! Gillade verkligen killen och ville att vi skulle vara vänner... vänner! Jag kan inte träffa någon ute på krogen som jag knappt känner, dra med personen hem och sen vips är jag "kär"?! 
Ser folk runtomkring mig bli kära stup i kvarten, kanske för att slippa vara ensamma?! Men på gott och ont så funkar det inte riktigt så för mig. Hellre ensam än i dåligt sällskap..
Okej inte dåligt sällskap men jag tycker att kärlek är något som byggs upp ur en vänskap typ.. man blir ju kär i en person så då måste man väl lära känna personen först?!
Aja.. jag och kristoffer tog nattbussen hem runt halv fyra, rätt nöjda och belåtna..
Okej.. för min del var det lite mer än nöjd och belåten.. Dagen därpå vaknade jag med huvudet tyngre än nååågonsin.. Aldrig varit med om nåt liknande.. Men sen är det ju inte varje kväll man får i sig 12 drinkar och 3 shots i en sån liten kropp för den delen heller.. ;) Lovar att ta det liiiite softare nästa gång.. Lätt att bli ivrig när det ska firas semester :P
Mådde lite bättre senare på söndagen efter en bastant middag på olearys och "Kung fu Panda" på Heron city..
Sjuuuukt bra film! Jack Black är en av mina favouritskådisar och han gjorde en helt klockren insats som tjockis-panda ;)


Haha.. Full med "vuxenhumor" och sjuka garv.. Se den!
Nej nu kan jag ju inte sitta framför datorn hela dagen..

Jag har ju semester och det är ju 30+ utomhus! :P

Mot stranden! :D
<3

Lycklig helg me Blommor och Bin! :D

Rätta ordet som beskriver helgen är verkligen lycka :D
Jobbade helgen igenom men trivs ju som sagt bättre att vara där och snacka me kunderna än att ligga ensam hemma och pilla sig i naveln ;)
På lördag tog jag efter jobbet en tripp in till Långholmen tillsammans med min kära, men skeptiska vän Kristoffer ;) för att tralla runt på "Blommor och Bin", ett events/ en utomhusfest med underbar techno/house/electro med otroligt gung,  som hålls ca 4-5 ggr varje sommar utomhus på långholmen.
Känslan på blommor och bin är obeskrivlig. Överallt möts man av leenden, kramar och så mycket gamla vänner överallt!
 







Gah! Hade glömt hur mycke jag älskar den här typen av fester. Var ett år sen jag var på blommor och bin sist, men nu kommer jag trogen gå alla gånger denna sommar ;) Grrrrymt!

Lättroad som jag är när jag är lycklig så kunde jag inte låta bli att skratta likt en fjortis på min shoppingtur på coop i Tyresö idag :P

Wtf man måste ju hitta det lilla komiska i vardagen?! ;)



Låter smaskigt?!
Jaa.. utbudet på Coop är stort och billiga är de också..









God fortsättning hörrni :P
<3

Nya sinnen?

Picknick i medis med Alexandra och hennes käresta i lördags :)





Här sitter jag hemma i mys-soffan med en stor kopp te och myser med regnet smattrande mot marken utanför.
Det är torsdag kväll och jag har varit ledig i två dagar nu..
Försöker släppa mitt jobb-beroende och lära mig slappna av mer. Inte känna mig så ensam vid varje ledig stund och istället ta mig i kragen och hitta på roliga saker även om det är mitt  i veckan..
För om jag nu jobbar helger då och då så är det ju bara att "ta ut" helgen i förskott (:
Jag är en smula för inrutad i mina  gamla vanor och beteendemönster och alderles för lite impulsiv..
Det är ju trots allt min impulsivitet som ger mig allra mest lycka i livet. :)








Träffade båda mina gamla skolkompisar och bästa vänner Kristoffer och Therese igår för middag på Olearys och sen vidare in till stan och rockbaren Anchor för en rad smaskiga drinkar :P



Är det någonting som gänget bakom baren på anchor gör bra så är det drinkar ;) Pina Coladas, Pink dream, P3.. yummy... och så var det sååå najs att t sig ut lite på en lill-lördag som jag gör alltför sällan..
Fick äran att lägga make up på Therese och är det någonting jag har lagt märke till är att min passion för styling och olika ansikten och stilar har växt och mognat på ett sätt som är svårt att beskriva..
Förut sminkade jag och stylade mycket mer på samma sätt varje gång utan att riktigt se til varje individs behov. Jag tror det beror till stor del på att jag tvekat på min egen förmåga att klara av någonting annat och stannat upp i en trygghet..
Men nu har jag tagit mig an utmaningen att se varje enskild persons ansikte och drag.
Nästan som att mn öppnat upp en helt ny del av huvudet och upptäkt ett outforskat sinne..
 haha.. vet att det låter en smula flummigt men jag försöker ta till vara min nya upptäkt och utvecklas med den :)
Kan man utveckla nya sinnen eller är det kanske min osäkerhet som tidigare tryckt undan något som alltid funnits där?
ja just det.. åter till gårdagen.. ;)
Efter Iron maidens konsert stormades stället och det blev en smula klaustrofobiskt.. hehe.. men annars var kvällen riktigt najs ;)
Och idag tog jag mig in till ett helt sanslöst sushi-ställe vid mariatoget för lunch med mamm och gamla kollegorna Gun-britt och Lena.. :D
Imorn är det fredag och helg! :P
Jobbar i Tyresö hela helgen men är ju faktiskt svårt tt depp över det när man trivs som man gör ;) Ser fram emot en helg med skratt och leenden och jobba vidare på min framtid..
Har en hel del planer som ska verkställas inom en snar framtid ;)
<3


Världen är kär


Okej.. kom nyss hem från middag på stan med en gammal vän..
Måste faktiskt säga någonting  för jag bli galen snart.
ALLA är ju tamejfan kära?! haha.. Nejnej jag är inte missunsamm eller bitter.. bara jäkligt avis kanske?!
Haha..
Jag har som tidigare nämt jäkligt svårt att binda mig och släppa någon sådär nära inpå.. Så fort det blir för seriöst så springer jag för glatta livet. Vet inte vad som har hänt.. jag har inte riktigt blivit bränd förut men tror jag har sett för mycket skit för att riktigt tro på "kärleken".
När jag varit singel så länge så ser man ju hur killar i förhållanden är när de inte är med sina respektive.. oj ursäkta.. tjejerna med för den delen! Så jag har inte riktigt förstått mig på den här grejjen med ett monogamt förhållande om det ändå altid resulterar i lögner och svek?!
Jag menar om man istället bara kör öppna kort och öppna förhållanden så behöver ingen ljuga?!
Nej jag vet att det inte är möjligt och att det går emot människans natur.. men man kan inte låta bli att undra..
Men nu när semestern kommer krypandes och jag har fått känna på ett par dagars ledighet så väcks helt nya känslor inom mig.. ALLA , jag menar verkligen ALLA, är Kära! överallt! Alla har en respektive! Alla skaffar barn! Alla duttinuttar och pluttipluttar!
Men jag då? Hallå?! Här e jag!? *vifta frenetiskt* ;)


Till och med min darling Malin lämnade mig för kärleken.. wtf?!

hehe.. man kan inte låta bli att känna sig en smula ensam i allt detta pussandes, handhållandes, barnskapandes..
Är det bara jag eller har världen gått och blivit kär?!
Nej jag är inte missunsamm eller bitter. ;)
Jag hoppas att trenden fortsätter och att människor börjar bli mer ärliga och så kärleksfulla som de faktiskt verkar vara (:
Kärlek är vackert sålänge den är ärlig. <3



Ultimata kärleksparet
Mamma&Pappa
sen ca40 år tillbaka
;)

Grymma värld..

Okej.. det har hänt någonting hemsk, någonting obeskrivligt, men som jag inte vet om jag kan skriva om. Det har inte drabbat mig utan en tjej jag älskar.
Det är någonting som inte får hända, någonting som ALDRIG ska hända men som hände..
 Hur fruktansvärt det än låter så fanns det säkert en bakomliggande orsak och en mening med det hela.. ?
Jag kan inte trösta för då kanske jag är påträngande men jag kan ju inte låta bli helt för hon står mig så nära hjärtat.
Hur skulle jag kunna förstå? Det kan jag självklart inte, det kan man bara om man själv gått igenom något liknande.. men jag kan försöka?! och tro mig, det gör jag.
I och med detta kan jag inte blogga om någonting känns det som.. Jag vill skriva om händelsen men kan inte då hon kanske tar illa upp och kanske inte vill.. Jag kan ju inte blogga om någonting annat heller för det är det här som ockuperar min skalle just nu..
Så jag håller det inom mig och gråter ut hemma hos mamsen istället..



Min älskade lilla tjej!
Jag hoppas du vet att jag håller din hand i evighet och finns vid din sida föralltid och ställer upp dag som natt!
<3