Skål!

:D
Där seru!
Hur dåligt man än mår emellanåt så får underbara människor mig att stråla ändå :D

image303


Tack för allt stöd jag får!

Mondaybar spring break cruise
den 7-8e mars Närmar sig! Längtar galet mycket! Skönt att komma ifrån jobbet och knäppa loss på Silja festival tillsammans med Malin och alla andra knäppon på båten :P
Wei!

Vägskäl i livet?

image300


Februari, grått, ensamt och psykiskt slitsamt.
Gör allt för att humöret uppe men det är inte alltid lätt..
Den här helgen var jag ledig heeela helgen och ville verkligen njuta.. men har fått kämpa för att inte bryta ihop. Dålig pengamånad, supergrått väder och energinivå på minimum gör att ledigheten bara blir en påminnelse om ensamhet. Hur mycket man än försöker vara positiv och se livet från den ljusa sidan så kommer de dagar då det är fullständigt omöjligt... idag..
Vaknade upp imorse och kände att ångesten hade fått ett rejält grepp om mig.
Måste hitta någonting kreativt som ger livet mening igen.. Någonting att lägga sin fria tid på och får vardagen att bli betydelsefull..
Kändes som om huvudet skulle koka över så jag tog mig en promenad till Högdalen för att rensa tankarna och samla på mig lite trevliga endorfiner..
Halvvägs till Högdalen tänkte jag vara smart och ta en genväg som jag var säker på skulle leda till Högdalen.. ha! vägen tog slut och i slutet av den låg en tågräls. Så vägen till Högdalen blev betydligt längre än jag väntat. Det var bara att vända tillbaka och gå runt hela långa vägrälsen..  jisses.. var rätt slut när jag väl kom fram.. men jag kom ju dit eller hur?!
Promenaden fick mig att tänka.. Man har så mycke mål och drömmar i livet.. och så blir man besviken när det inte går som man vill. Det är sällan man ger sig in på någonting som inte känns säkert och där vägen dit inte är kristallklar.. man fegar ur..  och när man kommer till vägskäl, och råkar ta fel beslut så är det ju egentligen bara att vända om och börja om. Hur skulle det bli om man gav upp vid varje motgång i livet?
Efter regn kommer sol.. och även solen har sina fläckar..
För att bli kvitt min ångest och klara även denna dag så tänker jag på att alla har vi våra motgångar, våra gråa dagar och snart är det Vår!
Vad gör ni på gråa dagar?
Jag tänker på framtiden och planerar roliga saker som får allt att bli ljusare!

Snart är det Mondaybar spring break cruise ;) (biljetterna ska betalas i nästa vecka och hytten är bokad)
Snart är det sommar igen
Snart är det alla hjärtans dag (en perfekt tajming att uppskatta de man älskar)
Snart ska jag träffa mamma och pappa igen. Mina kärlekskällor :)
Snart är det löning igen och då ska det sparas till vidare makeup artist utbildning..

image301
(avmigpåmig):P

Ja jag tror just att jag kom på mitt nästa delmål i livet.. Varför har jag slutat sminka? När jag vet att jag har talangen.. och allt går med Vilja! Jag tror jag just hittade viljan..
Ikväll blir det restaurang med en kär vän, Bowling och bio efter det :)
Ha en fantastisk februarimånad och glöm inte att tända små ljus och sprida ljus i mörkret.. det kan behövas..
Kärlek!