Tjohooo

Har liiiiite fullspäckat schema för tillfället och har svårt att hitta tid att skriva i bloggen..
Känns lite halvdumt att ha en blogg man aldrig skriver i.. hihi.. vill skriva men då vet jag inte vad jag ska skriva när jag vill skriva allt på en gång.. hehe.. svårt att välja jöö :D ska försöka hålla mig till det vesentliga och inte flumma iväg alltför mycke.
Nu bär det iallafall av till Mantorp och Gatebil.. får upphämtning i Hences nya skyline inom det närmaste timmen och då ska det ner och röjjas som aldrig förr! Ska banne mig inte räkna kalorier och hålla på denna helg.. Kommer som sagt att få det jobbigt med läkare och psykologer om jag inte börjar slappna av och unna mig mer i livet.. så denna helg blir ett bra test..
Det blir även den enda lediga helg denna sommar i stort sett.. jag jobbar och sliter på Dressman i Huddinge nu så där kan du hitta mig i stort sett hela sommaren.. och även lite i butiken i Tyresö.. :D Jag verkar tydligen jobba på bra för jag blir nerringd av butiker som behöver extra personal och inom dressman går de på rykten. Det bådar gott tycker jag (: Så nu kanske jag kan få upp mina timmar på dressman så jag kan börja jobba där heltid efter sommaren *hoppas*
Nej nu ska jag klä mig och packa ihop det sista inför helgen.
Puss och Kram alla Fina och Glada!


Förresten.. Jag har fått egen Lägenhet!!!!!! :D
Vid Kvarnbergsplan
Flyttar 1a september!
Aboooow!
Sug på den du! :P


image150
Bilden är från en kall och regnig midommar i Motala
Men se på fan! jag är glad ändå! :D Inget kan trycka ner mig nu inte..

Är det så?

http://www.medivia.se/AN/ortorexi.htm
image149

Sista försöket..

Fick en sista chans av min läkare idag..
Var på ungdomsmottagningen i huddinge nyss med anledning av min uteblivna lingonvecka sedan 3 år tillbaka..
Vi diskuterade träning, vikt och vanor samt andra möjliga orsaker. Jag fick med mig en remiss för att utföra ännu fler hormonprover än sist och ska även få hemskickad en kallelse för ultraljud på mina äggledare..
Hon bad mig att gå upp några kilo i vikt och att dra ner på träningen och pratade sedan om att kontakta en sorts psykolog för ätstörningar(!)
jag???
jag fattar inte..
jag bad om en sista chans att lösa det på egen hand.. jag vill ju verkligen inte gå upp i vikt och hon sa ju själv att jag inte lider av någon undervikt.. men jag ska lyda hennes råd och försöka lägga om mina matvanor.. äta mer på morgonen och dra ner på träningen så kanske min kropp får en normal hormonbalans igen..
sen vet jag att jag borde tänka på mina kroppsideal runtom mig.. kanske inte bara umgås med modeller och slitz-besatta killar.. även om man tror sig vara så förbannat stark hela tiden så sätter sig den bilden printat i skallen omedvetet..

Rensa, rensa, rensa..

image148

Plockat och rensat ur garderob och rotat fram flyttkartonger idag för att se vad som kan slängas och vad som kan packas ner..
Sitter och fundilerar lite.. Har just varit på en lägenhetsvisning vid kvarnbergsplan i Huddinge och sitter och väger fram och tillbaka mellan alla för och nackdelar.
Lägenhetens läge och boyta är väl egentligen den enda fördelen som finns :P men det är en jävla stor fördel för min del. Läget är jätteviktigt för mig och att köpa en lägenhet vid kvarnbergsplan har alltid varit en dröm för mig då det är lagom nära till allt i stort sett. Nära till Huddinge centrum, nära till affärer, nära till pendeln, bussen, stuvsta, föräldrar, vänner och så ligger det mitt emot gymmet. Kan helt enkelt inte bli mycket bättre än så.
Inglasad balkong vilket kan bli ett riiiiktigt shysst ställe fören chill avdelning på somrarna med massor me växter, kuddar och vattenpipa.. myys (:
Sen är det då nackdelarna.. ojojoj...
Badrummet kunde till exempel inte visas ännu för där hade det upptäckts skadedjur (RÅTTOR!), så anticimex hade varit där och lagt ut gift så man fick inte ens öppna dörren. Lägenheten hade stått obebodd i många många år så allt var i orginalskick, vidrigt fula tapeter, plastgolv i hemska färger så det är bara på med snickarbyxor och börja riva i stort sett..  Sen när vi provspolade i köket så visade det sig att det rann ut vatten i skåpet under så det var hål i de ledningarna.. Så stambyte är ett måste..
ja som sagt.. lägenheten skulle kunna bli riktigt bra men då är det som sagt bara att sätta igång med totalrenovering innan man kan flytta in.. Och badrummet ska jag inte uttala mig om ännu eftersom att det inte ens visats.. Självklart köper jag ingenting jag inte sett så om budgivningen skulle sluta i att jag får lägenheten så blir det till att gå på en andra visning för badrummet..
Ingenting är bestämt och det ska räknas, funderas och kluras på detta rätt rejält först.. men imorgon ringer troligtvis mäklaren och budgivningen är i full gång så det gäller att tänka med lite tempo.. ;)
wish me luck..

Sen vill jag även Gratta Angy som fyller 25 idag! :D Hipp Hipp Hurra!!!
Du har en innestående sminkning och drinkar hos mig det vet du...
Grattis Sötnosa!
image147


Idag återstår en massa klurandes och förhoppningsvis en bra film efter allt sånt med god mat och mumsigt godis :P Det är ju trots allt Äkta söndagsväder ute! Fattas bara åska..

PuSs <3

BugRun 2007

Grymt mysig partyhelg på Mantorp park i helgen.
Kanonväder, kanonfolk och kanonstämning!
inte ett enda tjafs! :P

Erika, Örat, Feffe, Hence, Marcus, Kim, Örat och Örat ;)



In da Monsterbuss! :D
image132

Sunny days! ;)



Kääärlek till Erika! <3
En av världens vackraste själar!
image137

Fucked up Hence och knasLinda


Inte mycke bilder från natten, mest filmer :P
image145

Tack för en kanoners helg! :D

Högtryck på Mantorp park i helgen

Juppjupp.. i eftermiddag bär det av i Insane-bussen till Mantorp park och årliga "BugRun" som hålls där.  Vi åker ett gäng på tio pers i monsterbussen, festar, krökar och svinar runt i solen hela helgen.. Efter att ha skött mig relativt bra på förra helgens kryssning så är det nog dags att dregga runt lite ;) Jag missade förra årets BugRun så detta blir min första..
De jag vet som ska med än sålänge är Erika, (min daaaarling :D), Henke( mongo!), Örat(Håret), Marcus(MrInsane) ovh sen minns jag inte riktigt vilka fler det var :P Minnet är gott men jääävligt kort.

Jag ska passa på att festa loss denna helg eftersom att jag börjar jobbet på dressman helgen efter och då blir det inte mycke lediga helger i sommar, med undantag för Midsommar då jag bad speciellt om att få vara ledig. Men jag klagar inte.
Behöver verkligen all inkomst jag bara kan få tag i nu när bostadsmarknaden ser ut som den gör =/
Sumpade budgivningen på en lägenhet senast igår och blev breddad rätt rejält =/ Kort sagt så skulle månadshyran ha slutat på runt 4500 för en 1a på 27 kvadrat i Ormkärr(Hagsätra) sjuuukt ju :( 
Men som jag tidigare sagt, när jag blir rik och berömd, då jävlar ;)

Hoppas du får det bra därute i solen i helgen och njuter riktigt! Och sitter du inne så njut ändå förfan. Livet är för kort för att slösa bort sin energi på att deppa.. ;)
Ha en underbar helg!
Kärlek!

Mondaybar Black and White cruise

Så i fredags var det äntligen dags.. Efter månaders väntan på min allra första 40-timmars kryssning till Tallinn.. och en MONDAYBAR- kryss dessutom.. Biljetterna var bokade sedan flera månader tillbaka med Karlstad gänget som jag arbetat ihop med. Men hade inte pratats vid så mycket efter det enstaka tillfället så jag var lite nervös.. Jag "kände" ju endast magnus som jag bara träffat två gånger tidigare och bägge tillfällen var jobb-relaterade, nu när den enda tjejen som jag kände hade hoppat av.. =/ men jag skulle banne mig inte backa nu! Jag tog mig i kragen och gav mig fan på att sluta vara en sån mes :P
På fredagseftermiddagen mötte jag upp Magnus och hans vän Mattias vid Stockholm central som genomlidit en 6 timmar lång bussresa från Karlstad. Vi tog en taxi rätt kvickt till Tallinnk terminalen där det var packat med partysugna dans-själar :) Efter mycket om och men så var hela gänget för de fyra fyr-manna hytterna samlade och passen lades på hög för att hämta ut biljetterna.
Jag stod och gjorde mig bekant med Mattias när jag plötsligt hörde "Magnus, ditt pass gick ut för 20 dagar sedan, du kommer inte ombord".
Jag trodde inte det var sant.. och ännu mindre Magnus.. Jag kände kallsvetten krypa längs ryggen och paniken låg i luften. Det är klart som fan att han ska med! Klart att det går att ordna. Om han har suttit hela jävla vägen från Karlstad och prösat en biljett för 1000 spänn så kan de väl inte skicka hem honom för 20 ynka dagar! men joo tamejfan.. det gjorde dem.. Det spelade ingen roll vad vi gjorde.. bad snällt, förklarade om och om igen.. bad om en kompromiss, han behöver ju inte gå av i Tallinn, pratade med polisen.. m.m. Nej det var kört! Gaaaah... så jävla sugigt.
Den enda jag kände sen tidigare skulle inte med! Min partypolare! :( Helt plötsligt kändes kryssningen inte så jävla rolig längre.. skulle jag stanna? Jag kan ju inte åka ensam?! Fyfan va tråkigt!
Jag stog och pratade med Magnus kompis från Karlstad, Mattias, som lände sig ännu mer tveksam. Han kände också bara Magnus och ville inte åka iväg utan honom med respekt för Magnus.
Vi stod kvar länge... ingen visste riktigt vad vi skulle säga då allting bara kändes piss och det fanns inte ord att beskriva situationen riktigt..
Men till slut begav vi oss iväg. Underbara Lucas lovade Magnus att bjuda honom på nästa kryssning i augusti och då skulle vi åka ännu fler.
Det kändes verkligen skit att inte få med Magnus men dessto mer har vi att ta igen nästa kryssning! :)
Om man ska se någonting positivt med det hela så fick jag äntligen arslet ur vagnen och lärde känan lite nytt folk. Jag som alltid har fegat ur och aldrig vågat åka någonstans själv om jag inte käns minst 5 pers... så det var väldigt givande på samma gång. Och grymt.. Mondaybarkryssningar är obeskrivliga. Så mycket kärlek, party och röjj på en och samma båt och kan knappt bärga mig inför nästa :D
Puss på alla raringar därute! ;)
image119

image120

image121

image122

image123

image124

snaaart.. :P

Ja jag skulle ju sätta mig ner och skriva om kryssningen idag..
och om lägenheten jag tittar på och om allt annat som rör sig i min fullsmockade skalle..
men vem fan sitter inne en dag som den här??? solen skiner och det är 27 grader varmt....
inte jag iallafall...
imorgon får de bli blogg-uppdatering iställe..
Ha det gött i solen gott folk!
Pusss!!!!!

Busybusy..

Mycket att stå i med lägenhetsvisning, nytt jobb, papper, städning, tvätt m.m. m.m.
Vill berätta om kryssningen..  men det får vänta någon dag eller två då jag finner tid att skriva lite.. lägger upp några smakprovsbilder sålänge.. håll till godo ;)

image104