Göteborgstrip med Angy

Igår bar det av på roadtrip tillsammans med supergoa Angela och hennes pojkvän Patrik.
Vi skulle iväg på plåtning i Göteborg till en mycket mycket duktig fotograf.
Jag fick ta ledigt från jobbet och plåtningen var för portfoliematerial men när Angela frågar är det svårt att tacka nej ;) Sen att bilderna troligtvis kommer bli helt sanslöst grymma är ju ännu en anledning :P
Vi åkte relativt tidigt och kom ner runt 4 tiden på eftermiddagen men plåtningen blev inte av förrän sju tiden på kvällen så sammanlagt fick jag sova ut tre rediga timmar inatt innan jag var tvungen att slita mig upp för att hinna till gymmet före jobbet.. men banne den som ger sig ;)
Alla inblandade i plåtningen var grymt avslappnade att arbeta med och om jag inte misstar mig så kommer resultatet bli någonting utöver det vanliga ;) så håll ögonen öppna för bilderna lär dyka upp här inom en snar framtid..
Tack Angela för att du tog med mig och tack för att du alltid är så underbart genomfin! Såväl utanpå som inuti! Det sägs ju att alla har en sämre sida som kommer fram ibland men jag har väldigt svårt att tro att du kan ha en mörk sida... Du skiner jämt jämt jämt!

pssst.. på fredag har jag även tagit ledigt för då bär det av på Mondaybars efterlängtade Black and white cruise!!!! Fyfasiken va jag har sett fram emot den. Kommer bli helt sjukt roligt!! :D Ska abolut inte glömma kameran då så jag har lite att fylla ut bloggen med efter helgen ;)

Kärlek ti alla!  <3


image103

Första dagen på nya jobbet..

Så har jag avverkat min första dag som butiksbiträde på dressman i Huddinge.
Kan lugnt säga att jag var en smula nervös innan  och efter 2 år i skolmåltiden har man ju inte säljarinstinkten i ryggmärgen direkt ;)
Men det gick förvånandsvärt bra. Jag fick jobba med ett grymt trevligt gäng som, även under de mest stressigaste stunder, fick mig att känna mig välkommen och respekterad.
Jag fick prova på allt från kassa till kundbemötande och mätning av storlekar. Visst det låter kanske inte som ett höjdarjobb men det är defnitivt ett steg uppåt och chans till högre månadslön och fler timmar, och det är precis vad jag behöver nu när jag SKA(!) flytta snarast :P .
Det är till en början menat som ett sommarjobb men jag tror att både dressman och jag är inriktade på att det kan bli en fortsättning om jag är tillräckligt duktig... Dressman har även samma ägare som Carlings, som är en av mina favvo butiker, så kanske inte helt omöjligt att det blir någon koppling åt det hållet :P *hoppashoppas*

Nu är jag hemma och pustar ut en snabbis innan jag ska vidare in till stan på en "företagsfest" med alla stockholms dressman anställda i Tantolunden. Grillning, brännboll och rajjrajj..
sen bär det vidare av till Debaser med Maria som jag inte träffat på över ett år(!) ..
På Debaser spelar dessutom bror min ikväll. Ska bli grymt roligt att höra honom spela för första gången på flera, flera månader *skäms*  I ett helt nytt band dessutom; Satan takes a holliday.
Sen återstår det att se vad resten av natten har att erbjuda ;) jobbar imorgon med men det har inte stoppat mig förr..
Solen skiner, livet leker och allt är helt enkelt underbart! :D

image102
obs!Bilden är från ett tidigare makeup jobb med fotograf Magnus Svensson.
Tyckte den passade rätt bra :P

Blir man någonsin nöjd?

Jag minns när jag var i 13års åldern.
Har aldrig varit troende men jag minns att vid just detta desperata tillfälle bad jag till Gud. Jag var förtvivlad, ensam och bad om nåd. Jag bad om en vän, vem som hellst i hela världen som ville tycka om mig. Jag ville inte leva men inte heller ge upp. Jag hoppades att en dag skulle även jag få vänner, en dag skulle jag slippa all mobbing, inte vara så "knubbig" och att kanske en dag skulle jag bli lycklig.
Idag är jag varken knubbig eller ensam men likt förbannat är man inte nöjd. Man lyckas ändå hitta fel och brister hos sig själv som hindrar en från att leva livet fullt ut. Springer på gymmet 4 dagar i veckan, unnar sig god mat alltför sällan, ständigt trött för att man äter för lite, ser i spegeln och tänker "bara ett kilo till".
Så istället för att umgås med alla underbara fantastiska människorna jag har runtomkring mig så missar jag varje tillfälle för att energin inte räcker till eller gymmet är så jävla viktigt..
Tänk om man varje dag levde som om den dagen var ens sista, slutade överanalysera allting och var överlycklig för allt man uppnått i livet istället för att gröma sig över allt man inte tror sig klara av.
Jag vill sluta längta efter allt jag inte har och vara Lyckligt lottad över allt jag faktiskt har!
Lättare sagt än gjort men insikt är en bit på vägen eller hur?! :)

image101

Smärta..

Smärta för mig är ingenting fysiskt.. fysisk smärta är hanterbar och på den fronten är jag väldigt tålig..
Nej den smärta som jag överöste mig igår och som hänger i luften idag är någonting helt annat..
Allt skulle ha blivit så bra igår och jag kämpade verkligen emot känslan av tomhet som krupit sig på mig i några dagar nu.. Jag gjorde allt för att trycka ner den och hålla huvudet högt, men sent igår kunde jag inte hålla tillbaka längre. Känslorna kom som en våg och bara vällde över mig och helt utan anledning betedde jag mig som en spydig liten jävla fjortis och det hela slutade i tårar och fullkomlig panik i hela kroppen. Jag försökte sova, men blev rastlös. Jag försökte tänka på någonting positivt, men kunde inte fokusera tankarna över huvud taget. Jag försökte hitta ljus i tillvaron men kände mig ensammast i världen. I den här smärtan känns världen så grym. Alla känns ytliga, själviska och egotrippade. Har inte världen mer att erbjuda än rövslickeri och skönhetsoperationer? Är det människan inte djupare än så? Ta mig härifrån och visa mig det!
Det är väldigt svårt att få närstående att förstå sig på mig och hålla om mig i sånna här situationer, då jag som sagt endast är elak och spydig till en början.. när jag sedan bara vill ha kärlek, ber om förlåtelse och vill ligga nära och kramas är det inte världens lättaste.. jag vet..
Ush.. jag hoppas att dessa käsnlor lämnar mig nu så jag kan återvända till mitt sanna, glada jag som alla runtom mig förtjänar. Jag hatar verkligen att genomgå en sån här smärta, men det enda botemedlet är kärlek så ge mig kärlek!! Håll om mig! Lämna mig inte ensammen nu.. fast jag emellanåt förtjänar det..
image100

endorfin-rus och choklad-drömmar

abooow :P
kom just till jobbet efter en 10 kilometers powerwalk.
känner mig lagom groggy och snurrig i pallet :P men endorfinerna gör det värt det :D
Kikar på bostadsförmedlingen och väntar spänt på två satans visningar i Huddinge som aldrig verkar komma... *morr* Drömmer mig bort till min egna lägenhet. Till min egna tid och min egna vrå. Vill bara låsa in mig och försvinna ett tag.. Är helt hyperkänslig och svag för det mesta just nu.. så fort någon runt mig är ledsen, arg eller grinig... vet inte vad som händer.. Suger åt mig allt som en svamp just nu.. Världens sämsta tid att söka jobb på men jag skulle verkligen behöva det. För jag vet att när jag är så här så innebär inte ett nej bara ett nej utan då suger jag åt mig och tror att det är något fel på mig.. det måste det ju bara vara..
bah.. behöver komma ut och festa av mig känner jag :) ska för första gången på månader unna mig några "fria" dagar denna helg.. Och med fria dagar menar jag "äta-vad-jag-vill-hur-mycket-jag-vill"- dagar ;) Så då blir det baileys på lördag.. *drömmer mig bort* haha.. sjukt hur besatt man kan vara av en smak.. men så är det.. har alltid varit en sucker för choklad i alla dess former. Chokladmousse, ferro rocher-kulor, sweichernöt, geisha, marabou-daim, baileys, dooleys, japp, choklad, choklad,choklad....  oh yes ;)
Nu ska jag vakna upp ett tag och jobba lite hade jag tänkt..
-chokladkyss- :P
image98