Lite Elmia-uppdateringar

Här kommer några bilder från påskhelgen i Jönköping :)

image93
-Pax för den!! :P-

image94
-Mackans underbara corv-

image95
-hehe-

image96
-roooaarrr-

Jag vet att jag alltid sagt att jag vill hålla mig bakom kameran och sällan modellar men vafan.. ;) kan inte låta bli att bli lite kamerakåt ja me ibland.. lovar att det inte ska upprepas alltför ofta..


pussisar!
 

Inför valborgshelgen

Yesyes.. Nu på måndag är det valborgsmässoafton.
Har varit en tuff vecka med myyycke mycke träning och knappt någon vila.
Har två jobbsök på g och får se hur det blir med det. Det ena är ett jobbtips jag fick av en vän till familjen som jobbar på Pharmacia, ett läkemedelsföretag på Kungsholmen och de ska tydligen anställa flera hundra och ger betald utbildning så det är ju alltid ett alternativ... med 20 000 i grundlön(!) Det andra hittade jag idag när jag var ute i Farsta och shoppade runt för mig själv. På Carlings skyltfönster satt det lappar överallt om att de sökte medarbetare till butiken och jag har sökt där flera gånger förut. Älskar Carlings kläder och stämningen är alltid grymt skön där. Pratade lite med killen i kassan och tydligen skulle det redan komma någon och provjobba nästa vecka men han tyckte jag skulle komma förbi med mitt cv innan måndag ändå, så får se.. ibland har man tur.
Ikväll lär det  bli superlugnt.. känner bara för att burra upp mig i soffan, lägga en ansiktsmask, hyra en riktigt rolig komedi, äta jordgubbar och dricka the hela kvällen tills ja somnar :)
Imorgon blir det party party. Ska till en mindre technofest i Stockholm och dansa loss heeela natten. Har inte fått dansa av mig på superlänge så det ska bli riktigt riktigt roligt! :D
Söndag är fri än sålänge så kanske tar en tur ut på middag eller någonting liknande.. Har nått min målvikt alltför länge nu så kan lätt unna mig lite mongoliskt må ja tro ;)
Och på måndag lär det grillas om vädret tillåter. Hoppas det blir riktigt fint så kanske man kan va ute natten lång och busa :P Om jag inte ligger inne och kramas iställe.. tihi.. allt är möjligt (:
Nu ska jag koka mig en jumbokopp med the och se vad som visas på tv ikväll..
Ha det underbart därute i solen!
hej då rah! ;)
image92

Tillbaka med plåtningar och mera jobb.. (:

På grund av vissa tråkiga och jobbiga omständigheter har bilderna från Värdinnejobbet tillsammans med team insane racing på Elmiamässan i Jönköping fått dröjja en aning och först nu två veckor senare kan jag komma med en smygtitt.. Kan tyvär inte lova massor av bilder men ska försöka lägga upp ett par stycken allt eftersom att fotografen blir klar med bearbetningen (: här är en förhandsvisning..

image79

Tack Helén för ett grymt teamwork! vilken superpingla hon é! ;)

Idag tog jag ledigt från jobbet och har istället spenderat dagen som makeup artist åt två eleganta damer, Angela (Angy) och Maria (catwalkqueen) och Fotograf var Pierre Larsson.

 >>>>

 >>>> 



Vi började med att ägna plåtningen åt en serie udda och cooola bilder med freaky linser, svart makeup och massa rufsigt hår. Sedan fick flickorna finas till en aning och mysa vidare nästa bildserie i Angelas badkar med massa skum (: tjusigt värre..
Bilderna kommer bli grymt läckra så håll ögonen öppna ;)

Imorgon ska jag ägna dagen åt att jobba på Ottillia agency vid Drottninggatan i Sthlm. Jobbade där förra lördagen och Ottillia verkade riktigt nöjd med resultatet eftersom att jag fick jobba denna lördag med (: Verkade som om morgodagen skulle innebära sminkning av en möhippa och det är alltid lika skoj. Kan kunden bli mycket gladare? ;)

Känns skönt att efter allt som hände under Elmiahelgen kommer äntligen lite posetiv energi in i livet och att mitt stressade humör äntligen har fått en vändpunkt. Sminkjobben börjar rulla in och mitt portfolie byggas upp. Och bäst av allt.. snart är sommaren här!!! :D
*puss på alla fina*

Hemma igen..

Tillbaka och omtumlad av händelser.
Elmia var stundvis riktigt riktigt roligt och jag älskar att umgås me grabbarna grus men vissa händelser gjorde resan en aning annorlunda denna gång. Dock är jag för uppskakad av händelserna just nu för att skriva om dem. Bilder och uppdateringar kommer senare i veckan när allt lugnat ner sig en aning..

Bilsport Performance & Custom Motor Show 2007

Packat och klart! Nu begär vi oss av på roadtrip mot Jönköping och Custom motor shor på Elmiamässan.
Det blir en långhelg med mycke feta bilar, en del racing och maassor me fest :P
Hoppas helgen blir så lyckad  som den brukar bli.
Tror  inte att det kan bli så  mycket annat än grymt ;)
Uppdatering och bilder kommer i nästa vecka.
au revoir!

www.teaminsaneracing.com

Två steg framåt, ett steg bakåt..

Sommarsoligt och underbart idag :D
Har varit på väg att skriva några gånger denna vecka men inte haft ork till det riktigt.
Jag har "i smyg" planerat en flytt nu senaste månaden som skulle ske efter påsk. Lägenheten skulle jag hyra i andra hand av bror min i MINST ett år och på så sätt kunde jag stå kvar i min bostadskö i ännu ett år och få chans på ännu bättre lägenheter. Jag har varit så obeskrivligt lycklig. Jag har flyttkartonger i hela rummet, skrivit listor på allt som ska handlas, från en ny laptop till minsta tvättmedelspryl. Har svävat på moln och har i huvudet inrett varenda liten vrå av min nya lya, badat i badkaret, rökt vattenpipa och druckit the på balkongen, lagat mat i nya köket, storhandlat och krypit ihop i min alderles egen lilla vrå. Sen ringde Bror min i onsdags med beskedet om att allt var förgäves. Flytten blir inte av! Eftersom att jag stod mitt framför ansiktet på ett gäng ungar på jobbet så fick jag kämpa för att hålla tillbaka gråten som satte sig som en stor klump i halsen. Jag föll ner från molnen och landade hopplös och förtvivlad på marken igen. Tillbaka på ruta ett.. Två steg framåt, ett steg bakåt..
Nu har jag lugnat ner mig lite och den värsta förtvivlan har släppt. Det var ju för bra för att vara sant. Så nu är jag ute och letar igen. Som mor min försöker trösta mig med så händer kanske allt av en anledning. Jag kanske inte var menad att bo just där. Så nu står jag på kö till två ettor i Huddinge centrum och håller tummar och tår att jag ska hitta något antingen den vägen eller en shysst köpeslägenhet med låg månadshyra.
Har sökt en massa sommarjobb i veckan och hoppas på något svar.
Veckan och helgen som kommer förväntas bli riktigt grym så då har ja inte tid att deppa ;) Det är dags för Elmiamässan i Jönköping som man har väntat på sen förra året. Och det kommer bli sååååååå grymt. Konstant festande från torsdag till måndag och kalasiga människor.
Förra årets Elmiamässa
image76


Jag har även bokat in att åka på Black and white kryssningen nu som hålls i början av Juni. Åker tillsammans med Karlstadgänget som jag jobbade med nyligen och det ska bli riiiktigt roligt. Tror det kan bli hur kul som hellst och en 40 timmars mondaybar kryssning kan ju inte bli annat än grymt :P hehe..

tidigare Mondaybar kryssning
image77

Så denna helg har varit superlugn då jag tränar och laddar inför nästa helgs galna upptåg.. Aldrig tränat så hårt som jag gjort senaste tiden så är rätt slut för tillfället, så ikväll ska jag unna mig bio och en gnutta choklad :P mums filibabba! Så nu ska jag städa, packa och göra lite andra nödvändigheter..
*vinka*