Det nya året närmar sig..

Hej..
Allt jobb och slit har fått mig lite ledsen på senaste tiden..
Känt mig ensam och ur balans..
Igår var nog en av de värsta dagarna på länge.
Kände som om humöret hängde på en skör kör tråd och att jag skulle brista vilken sekund som hellst och tok-gråta. Idag käns det aningen bättre men har fortfarande kännt mig fruktansvärt ensam. Dock så vet jag att jag inte bör klaga eftersom jag hela tiden påpekar att jag har så svårt att bilda mig. Så fort någon närmar sig för fort så blir jag skrämd och backar.. och så fort nån backar så känner jag mig ensam.
Och nu pratar jag inte om vänskap..  För tro det eller ej.vänskap skrämmer mig aldrig och är den finaste gåva någon kan ge en :) Jag är bortskämd när det gäller vänskap och kan vara riktigt dålig på att höra av mig till och från när jobbet tar all min tid. Men jobb är jobb! Jobb är ingenting jämfört med vänskap. Förlåt om jag varit riktigt värdelös på att uppskatta mina vänner på senaste tiden.

Mitt nyårslöfte blir att ta hand om mina vänner mycket mycket mer och uppskatta dem så mycket som de förtjänar.
För det gör jag verkligen.. även om det inte alla gånger märks...
Tror det ligger lite i att jag är rädd för att vara den tjatiga typen så jag ringer sällan.. och är det då ingen som ringer mig så känner jag mig ensammast i världen.. men kan inte ta mig i kragen och ringa själv inte.. För vill någon veta av mig så skulle de ha ringt själva...
haha.. sjuk man är..
ja.. jag behöver verkligen detta nyårslöfte. sluta ta folk för givet och vårda vänskapen! :)

Min lägenhet börjar verkligen komma i sin ordning nu!
Jag vill gärna ha något litet inflyttningsfirande framöver så ska inte avslöja allt för mycke men lägger in några bilder bara för att :P Sängen blev något utöver det vanliga måste jag säga. Planerna var ju att få in en loftsäng men efter mycke om och men och min mammas beslutsamma tjatande så blev det något däremellan. en hög säng med plats för antingen förvaring eller extra sovplats därunder och riktigt frääna hyllplan. Piffade upp det hela me en röd ljus-slinga så min säng glööööder under ;) och givetvis massor me kuddar :P


image292


Fortfarande en hel del finlir kvar men äntligen är sängen uppe så man kan bo och leva här :)
Tack till mina föräldrar som stått ut med mig under den här perioden, stöttat mig och hjälpt mig att få ordning på lägenheten. Jag är helt sanslöst tacksam!
Nu ska jag sjunka ner i soffan, dricka min jumbokopp me the och kolla på hajjar-som-hajjar.
Gott-snart-nytt-år!
<3

pust..

Julveckan tar kål på mig!!
Helvete.. satan..
Jobbar en helt sjuk körig vecka nu.. 10-20 varje dag.. är så satans körd i huvvet nu :P
Förlåt att jag är svår att få tag på.. men hinner inte med mer än jobb, mat och knappt sömn..
´slänger in ett par bilder från kryssningen i torsdags.. Fyra tok-brudar i en och samma hytt kunde inte vara annat än kalas ;)
Sanslöst kul och ser fram emot nästa :D
snart ere Jul!! och vad gör jag på julafton?! Jo jag jobbar serry.. hehe...  men slutar 14 och är ledig dagen efter och då blir det lite party party på Technostate i Årsta (: Om jag lever då.. haha..
God Jul och Gott nytt år alla fina, underbara! :D
Sr fram emot lite lugn och harmoni i Januari då jag äntligen kan flytta tillbaka till lägenheten och slå mig till ro där :)


Mondaybar LuciaCruise
2007

Torsdag- Fyra partybrudar ombord på partybåten:
image285
image286


Fredag efter fyllefrukost i cafeterian :P

image275

I väntan på landgång fredag eftermiddag ;)
image282

Mondaybar Lucia Cruice!

Yes!
Imorgon bär det av!
Mondaybar Lucia Cruice
13-14 december med Silja Festival!
Jag, Therese, Manglan och Malin!
Yes box :D
Räkna med uppdatering och partybilder inom ett par dagar ;)
<3

image265
(samma kryssning förra året ;))

jobbjobbjobb..

Ja så ser det ut för tillfället :P Jobbjobbjobb.. är sjukt mycke jobb nu såhär inför julen..  Jobbet är livet just nu.. Dressmann i Tyresö alltså.  men som tur är så trivs jag som fisken i vattnet :) Eftersom att det är så mycket att göra med nya kampanjer, myyyycke julshopping kunder och fullt ös medvetslös och grymmaste kollegorna så går dagarna vääldigt fort och är fulla av skratt :)
Sen har jag mycket trevligt framför mig. Jag har ju bott hemma hos mamsen och pappsen ett par veckor nu när livet varit lite tufft och lägenhetsbygget legat på is. Men nu tar jag nya tag och inatt sover jag första natten i lägenheten på väldigt länge.. på soffan ioförsig men nästa vecka ska finslipet av lägenheten göras klart. Min stora "loftsäng" eller va man nu ska kalla det ska på plats och så kan jag flytta tillbaks igen :D Det kommer bli hur bra som hellst..
Sitter här på min puff-dyna, vid mitt stooora masssiva träbord med tända ljus, en thekopp och knåpar på hur jag ska ha det (: Ska ta med mig min kamera till nästa vicit och ta lite för och efterbilder innan sängen kommer på plats.. Kommer bli HÖG mysfaktor kan jag lova ;)
Känslomässigt är det lite till och från i livet. Jobbar fortfarande rätt mycke me kosten och känner mig lite förvirrad till och från, sover dåligt, men det går fortfarande framåt.. har självklart mina svaga stunder men är för det mesta stark och har fantastiska människor runtom mig och mina kollegor vakar över mig och är ett obeskrivligt stöd.
Nästa vecka ska jag ta en paus i arbetet och svisha iväg ut på kryssning :D Kan verkligen behövas.. Är mondaybar lucia cruise på 23 timmar med Silja festival.
Åker tillsammans med Therese, Manglan och Therese kompis Malin så vi blir en hel hytt me brudar :P Grymt.
Behöver verkligen komma iväg ett tag och leka av mig lite. :D

Nu ska jag ta ett värmande och förhoppningsvis lite sövande skummbad och krypa ihop i soffan :)

*vink vink* :)