walking on sunshine!

Jag stängde butiken i tyresö själv idag, sprang ner och hann precis med bussen,
I spöregn, mörker och blåst gick jag från bussen med en supertung väska och sjukt mycket packning, ingen luvva och inget paraply, iskall och dyblöt.
Hade laddat mobilen med ny musik igår kväll och kunde inte tajmat låten bättre.
Regnet var som bortblåst och mörkret kändes plötsligt fullt av ljus.
Jag kunde inte låta bli att le.
Stängde ögonen och lät regnet ösa över mig!
Helt Underbart! :D
Så vill dela med mig av min glädje!

Höj volymen!

Försök att inte le fuckers! ;)




Gick inte så bra va?! ;) 


Kan ju även vara en bidragande orsak att jag är ledig i helgen, var inne och inhandlade biljetter till Mondaybars "black and white" party på Münchenbryggeriet på lördag till mig och Malin.
Vi ska se till att fira min födelsedag och Halloween på samma gång så blir utspökning till 1000 ;)
Båda är lediga heeela helgen så då måste vi fira desto mer..
Får nog starta med champangefrukost på lördag och sen rocka loss totalt :D
Glädje åt ALLA! <3

Musik som får själen att blöda..

Filmen som berört mig mer än någon annan och musiken som än idag väcker varje emotionell del av min kropp och själ.. Har ni sett den så måste ni ju förstå vad jag menar..    

SE DEN! SE DEN! SE DEN!!!!! :)
Inte bara musikvideon, utan även själva FILMEN!
Såååå sevärd!


Filmen heter "City of angels" och är obeskrivlig. Inte ofta jag blir så berörd och faschinerad av en film (som inte är en komedi);)
Låten heter Angel och sjunger gör underbara Sarah Mclachlan som gör helt sanslös musik i övrigt men det här är nog hennes mest kända. <3

Jag vet att det är idiotiskt att plåga sig med något sånt här när man sitter ensam hemma en fredag-kväll men ibland kan det vara sådär underbart att få Känna! Känna känslor med kropp och själ och bara njuta av smärtan?! Ni vet?!
Som att någon gång få gråta ut riktigt ordentligt när man annars alltid ska vara så förbannat behärskad och till freds med allt..

Men jag har tur som är kortvarig. Ikväll är jag ensammast i världen och imorgon tar jag mig i kragen, kramar om mig själv och lever vidare (:

Kärlek! <3

Satan i Japan

Nyss hemkommen från Stan, brorsans café och grymmaste kladdkakan i stan!
Louie Louie på Bondegatan 13 på söder måste upplevas! (se smygreklam) ;) 
Seriöst,
maffigaste mackorna,
kladdigaste kladdkakan,
skummigaste Latten,
matigaste salladerna och
bästa servicen!
Mysfaktorn är total!

Men till inläggets huvudämne..
Här följer en ORDER från Mia till er ALLA!
Nu på söndag den 26e october ska vi bänka oss framför
tv6, kl:20.30,
se och höra när brorsan rockar loss under introt till Stor i japan samti slutet.
Måste säga att jag rådiggar deras tolkning av 80-tals klassikern. Jag som till och med hade svårt för orginalet kan knappt sitta still ;) men kan ju vara lillasyster-stoltheten som gör att det rycker i kroppen...
Lyssna och beundra:
Satan takes a holiday - Big in Japan

 

För att göra rättvisa, här kommer en av deras orginal-låtar, "Heartbreaker".
Uppskattar ni musiken såhär, så skulle ni göra på er under en LIVEspelning. ;)

The good stuff:



Och min favvo hittills ihop med ett bildspel av min andra bror Robin



mm.. fin kontrast till övriga inlägg och känslor ;)

<3

Got to be somebody

  Tog bild på hösten. Ser ni.. allt är inte grått och tråkigt.. Jag anser att hösten kan vara sjukt vacker , full av färg och liv :) men en smula ensam..
Idag kröp sig känslor på mig som jag sällan känner..
Jag lever rätt ensam men är samtidigt otroligt kärleksfull och beroende av att ha folk jag tycker om nära mig.. 
men det där som ALLA faktiskt eftersträvar har jag av någon anledning varit rädd för..
att binda sig, att ge sig hän åt kärlek och dela sitt liv med någon.
En viss del av mig vill tro på evig kärlek och att det finns någon för alla.. men.. jag känner mig så hopplös..
Jag HATAR HATAR HATAR att tjafsa och bråka och är i stort sett alltid glad och är jag inte glad så pratar jag om varför det inte är så tills jag blir glad.
och det jag har erfarat tidigare är att man lätt drar ner varandra i en ond cirkel när man är två.. Börjar man väl tjafsa så är det dömt att misslyckas.. Killar (de jag träffat) säger bara "nej det är inget som är fel"  och sen följer en evig lång känsla av obehag. För hur kan man lösa problem som "inte finns"?!
Gah.. kanske låter sm om jag bara babblar nonsens men när jag träffar någon vill jag vara lycklig! Lika lycklig sm när jag är singel om inte mer...
Jag är inte helt dum i huvudet, jag fattar mycket väl att man bråkar i förhållanden men jag tror att det finns olika typer av bråk. Bråk som inte leder någonstans.. destruktiva tjafs. och sen bråk som kanske leder till diskussioner och kanske til och med förståelse...? Jag har nog aldrig varit med om sånna bråk.. men vad tror ni?! finns dom? erfarenheter?

Så jag har alltid hävdat.. Hellre ensam än i dåligt sällskap.. Det kan låta elakt och egoistiskt men jag menar verkligen väl. Jag älskar mina vänner och vill alla väl men vill inte vara ledsen. Jag har sån sjuk empatisk förmåga och sånt som andra ser som "småtjafs" har sönder mig inuti. Krossar mig totalt så jag slutar fungera som människa.
Så då får jag kanke lov att stå ensam?! Resten av livet?!
Satt på bussen idag på väg från jobbet i Tyresö och upp på radion ploppade en ny låt..
Ni vet när man sitter och filosiferar och tänker på någonting, och som tecken från klar himmel kommer "den där låten", tar dina tankar och sätter dom i ord. Helt sjukt.. så till och med jag blev alderles glansig i ögonen..
Inte likt mig..
Låten var iallafall Nickelback - "Got to be somebody"
Handlade helt enkelt om att ALLA vill ju vara någon för någon. Någons "enda"...
Den sved till i hjärtmuskeln i vilket fall..


Avslutar allt detta pladder med en kärleksbild från i lördags (:


Jag och Malin, sjukt slitna efter en tuff arbetsdag i Nackas outlet, tog en trip in till stan och ölade på Pub Anchor. Underbart med lite kontrast då och då och komma iväg till olika sorters uteställen. Mysigt att bara snacka skit en hel kväll oc smutta på deras riktigt grymma drinkar.  Måste ju bara tillägga att vi stötta på Magnus Uggla som tog intiativet till samtal. Mia skulle givetvis spela oberörd men tror han fattade själv att jag var en smula impad ;)  Nedrans trevlig karl btw.



Nu väntar två lediga dagar. Blir fik med mamsen, obligatoriska tvättstugan och småpysslet hemma men ska även rensa fram i sminklådan och planera framtida projekt.. Nu har det stått still på makeup fronten alltför länge igen.. ajaj ;)

<3

Firmafest

Måste säga att jag blev en smula besviken på min nya kameramobil... Den är grym på alla sätt och vis men bilderna i mörker blev ruskigt suddiga.. även då jag använde mig av blixten...  eller så var det jag som var en smula obalanserad i lördags ;) jaja.. här kommer iaf ett par bilder som var någorlunda okej meddans jag väntar på de andra bilderna som kollegan plåtade.. men en riktigt bra kamera ;)



Efter jobbet i Tyresöbutiken åkte utstyrslarna inför firmafesten på  med glitter, arfro, ,glam etc etc och förfesten var igång ;)
Jag körde studio 54 tema.
Malin och Lina rockade loss i sina flashdance-outfits och Alexandra och Maria körde en blandad kompott alá 80tal med feta axelvaddar, neonfärgade smycken och tights.

Vi fick oss en hel del blickar på resan in mot stan från Tyresö sen.. Buss, tunnelbana och en bra gångväg ner till södermälarstrand..








Där möttes vi av liveband, skumpa, hippies, fler stora affron, chefer, Bikers, Rockers, kollegor och annat stoj. Alla hade verkligen gått in för att klä ut sig till max! Grymt kul att se!
Börjar redan fantisera om hur man ska lyckas göra halloween värre ;)


Efter mingel och rejält med förfriskningar återstod bara ett jäkla ös på dansgolvet med allt som 70- och 80-talet hade att erbjuda.. okej när det gäller musik kanske det, till viss del, var bättre förr ;)


Som jag tidigare nämt så gör musik mig galen.. Jag får lyckorus! spelar ingen roll om jag är påverkad eller nykter, jag kan dansa med ett brett leende på läpparna i timmar!


moahaha.. något jag lärt mig utav min studio54 utstyrsel och efter att ha skådat kvällens 70- och 80-tals dresser är att det var INTE bättre förr..  möjligtvis sjukt mycke roligare.. ;)

Imorgon ska jag jobba i Tyresö tillsammans med Maria som lurar på alla BRA bilder så ska pressa henne på dom hade jag tänkt och sen komma med en, inte lika suddig, uppdatering ;)

Seg som man på att uppdatera så närmar sig ju faktiskt helgen igen.. Är ledig lördag och en fågel viskade i mitt öra att det händer något stort lördag kväll så får se om jag tar mig ut på äventyr.
*skutt skutt*

För övrigt så har jag precis bokat in mig och Mlin på nästa MONDAYBAR LUCIA CRUISE i december. gaaah!  Det rycker i mina dansnerver så fort jag tänker på det :D Kan knappt vänta! För er som är nyfikna, ta chansen och boka er en hytt på en riktigt grym partykryssning på http://www.mondaybar.com

<3

Party-späckat schema :P


Mia har haft två lediga dagar.. onsdag och torsdag och nu är det torsdag kväll så då ska jag väl banne mig ta mig tid och uppdatera lite ;)
Mina lediga dagar går mestadels åt till städning, tvättstuga och sånt man inte hinner under arbetsdagar. yeeey?!
Men nu sitter jag bland stearinljusen i min strålande rena lya på min nybäddade och prydliga säng :P så tjusigt så..

Dock hann jag klart med alla nödvändigheter under onsdagen och fick middagssällskap av Malin under kvällen då vi hann med ett efterlängtat tjejsnack. Började nästan få en smula abstinens :P  Jag behöver min dos av Malin då och då..
Mycket av snacket inkluderade den kommande lördagen.
Det är nämligen så att Dressmann anordnar en stoooor företagsfest för alla sthlms anställda på lördag vid södermälarstrand med 70-80-tals tema..  och må jag tillägga.. gratis förfriskningar ;)
Okej nu när jag är utrustad med en sproilans ny kamera så ska jag definitivt försöka dokumentera kvällen.
Tidigare erfarenheter av dressmann-fester säger mig att kvällen lär bjuda på en heeeeel del.. :P
och finns det något bättre än tema och maskerad fester?! ;)

Så idag tog jag en tripp till staden och hälsade på bror Fred på hans café, sthlms grymmaste ;), LouiLoui på Bondegatan på söder.. Lääänge sen ju.. så var underbart att se hur bra det går för honom och cafet..

Kääääära bror! :D

Sen rullade jag vidare mot centralen och Butterix, kirrade komplement till lördagens galna outfit ;)  Mer tänker jag inte avslöja.. Ni får helt enkelt låta bilderna tala för sig själva sen ;)
Mötte upp mamsen och tog oss en shoppingtur längs drottninggatan och sen vidare hemåt..
Skulle haft middag på stan med En kär gammal vän men vi sköt på det till söndag då allt lugnat ner sig en smula (:

Förövrigt planeras en hel del events framöver.. Lek-schemat är späckat! :D och mycket som innebär galna makeovers så ska försöka dokumentera förvandlingarna så gott det går..
70-80-tals Dressmannfest Lördag 9 oktober
Badbolls (http://badboll.nu) 5 års jubileum! Lördag den 25e october
Halloween! (Favorithögtiden nummer1!)och födelsedagsfirande med vänner Lördag 1november
Min Födelsedag! :D Tisdag 4e November
Födelsedagsfirande med familjen Onsdag 5e november
MONDAYBAR LUCIA CRUISE! med Malin! Gaaaah! Torsdag-Fredag 11e-12e december
Brors party och spelning @ Debaser Lördag 13e december
sen återstår ju bara jul, nyår och diverse aktiviteter ;)

Okej nu låter det som att jag LEVER för fest och sprit men riktigt så illa är det faktiskt inte.. har nog aldrig varit med om något liknande.. Men när man har så mycket kul framför sig så har jag en konstant lycklig känsla i magen.. och när man väl deppas ner av negativa tankar så räcker det med att ta en glimt i kallendern så kommer leendet krypandes..
Men nu blir det mystofflor, nattskjorta och popcornskål för mig :)

*vinkvink*



egobilden nr1.. haha.. observera stentuffa tröjjan.
Texten lyder: "Jag är inte dum, jag har bara otur när jag tänker" ;)

Tro, hopp och kärlek?!

Ledig helg!
Så obeskrivligt skönt! Äntligen få sova och bara vara!
Vart iväg idag och sminkat ett bröllop här i huddinge. Min barndomskompis Henke som gifte sig med Rebecka och jag fick bidra med mina kunskaper. Var första gången jag var på ett bröllop.. Otroligt fint och vackert!

Mias Makeover:


Före
Mias magiska touch ;)       Och efter :D
             

Kärleksparet! :)
Henrik och Rebecka


Jag fick mig faktiskt en hel-makeover i händerna den här gången då jag agerade makeup artist åt bruden såklart, hårstylist åt henne och även honom samt att jag fick äran att dressa Henke inför bröllopet för en tid sedan då de kom till butiken där jag fick klä upp honom. :D Latjo lajbans!


    
  


Bröllopet var litet, intimt men vackert såklart :)
Brudparet strålade av nervositet och lycka och jag tror och hoppas att båda var otroligt nöjda. Bäst för dom! ;)
Man och hustru!
Starka ord..
ord som innebär oändlig kärlek för mig..
Jag har tyckt ända sedan jag var liten att det är någonting magiskt med kyrkor och man blir liksom varm inombords..
Men den känslan har lagt sig en smula när man blivit äldre. Tror det har mycket med hur synen på religion har förändrats under åren..
Man känner sig nästan lite felplacerad att sitta i en kyrka, lyssna på psalmer och ta del av seremonin när man inte är troende, kristen..
Men säger inte att det inte är fint. Mycket inom kristendomen kan säkerligen leda vilsna människor genom livet och stötta dem när de mår dåligt. Så allt som får människan att må bättre borde ju vara bra... Dock finns det ju bra och dåliga sidor i ALLT.
Jag själv har beslutat mig för många många år sedan att OM jag nu finner kärleken, min själsfrände och binder mig, vilket jag förhoppningsvis gör, så ska det ske borgerligt, på en strand i Bahamas eller Las Vegas..
Om något så otänkbart och underbart som kärleken drabbar mig så ska det banne mig firas gaalet :D
men jag tror och jag hoppaskärleken..
vafan det som alla talar om så varm måste ju finnas eller hur?!
Även för en så invecklad liten skit som mig ;)

I övrigt eftersom jag haft en galen tid med tappad telefon och övriga tokigheter så har jag nu införskaffat en ny.. Kände att det var en bra investering så lånade av mitt eget sparkonto och tog den på "egen avbetalning" :P  Så nu är jag back on track och har en mycke mycke bättre kamera (5mpixel) ;) så kan dokumentera bättre än förr..
Och så verkar det vara typiskt när jag är ledig att alla är trötta, panka, sjuka eller bortresta så den gången jag har som mest överskottsenergi och vilja att dra ut på bus så vill ingen annan :(
Men i sista stund idag så lyckades jag tvinga med min barndomsvän kristoffer ner på Olearys för en drink eller sju ;) Så återstår att se vart kvällen tar mig och om man kommer in till stan på fyllan och villan..
wish me luck :)