Kroppen säger ifrån..

Så var det söndag igen.. Enda lugna dagen i veckan då man bara borde luta sig tillbaka och njuta av att bara få vara en lien stund. Det kan jag oftast göra också men idag grubblar jag en hel del. Solen kom fram idag och det blev sådär underbart vårmysigt igen. Jag blev alderles varm inombords och bara log åt allt och alla (: Helt sjukt vilket inflytande solen kan ha på mitt humör. Man tänker tillbaka på alla gamla sommarminnen och blickar samtidigt framåt mot alla grymma äventyr man planerar denna sommar.
Men sen kom även ångesten krypandes. Jag har ännu inte fått tag på ett sommarjobb och jag behöver det verkligen verkligen.. Visst jag överlever ju eftersom att jag har uppehållslön under sommaren men det var nu jag hade tänkt ha en liten extrainkomst så man kan leva lite för en gångs skull. Hitta på en massa galenskaper, resa lite och slippa vända på varenda krona hela sommaren. Så jag sökte en del över nätet men vet att jag borde ge mig ut med cv:t i handen igen. Det är oftast då man når fram till folk och möjlighet att visa att man är mer än bara en beskrivning på en papperslapp. Jag ska verkligen försöka hitta något.. och jag är inte särskillt kräsen. Allt förutom telefonförsäljare så är jag nöjd :P
Igår skulle det festas tillsammans med Erika, Ingela och team insane gänget i garaget. Erika fyllde 25 i tisdags så detta var chansen att få gratta sötisnosan. Det var mest planerat att bli en lugn träff i garaget meddans grabbarna meckade inför sina Elmiaprojekt för det var det Erika ville göra och det var ju henne vi var där för att fira.
Jag åkte hem till Erika med en låda choklad och make up bagen i högsta hugg och skulle göra tösan fin inför kvällen. Fick i mig en red bull på vägen dit och en till väl framme samt en smutt vin.  Erika blev supernöjd me sminket och vi begav oss ut på balkongen för att ta en partycigg. Superladdade. Sen vände det. Jag kände ända från magen upp i halsen att det var något som inte stämde i kroppen.  10 minuter senare låg jag över toaletten.
Vi fick hämtning av Erikas bror och skulle åka till garaget. Jag tog det lugnt men antog att allt var lugnt. Men icke då.. Halvvägs till garaget, som bara ligger 2 km därifrån, fick vi stanna och magen trotsade mig återigen, samt två gånger till väl i garaget.
Jag drack två miniklunkar vin den kvällen så tror knappast att det var därför min kropp betedde sig som den gjorde. Det kan ha varit Red Bull:en som jag drack rätt fort eller någonting jag ätit tidigare under dagen som min mage inte hade lust att ha kvar.
Inför Elmiautställningen nu till påsk så har jag övertränat och underätit mer än jag borde och stressat som få så kan även vara därför min kropp gav upp så plötsligt.
Efter den obehagliga upplevelsen låg jag utslagen på soffan en stund för att se efter om kroppen lugnat sig. Slut på energi och alderles skakis gick jag sen och la mig under corvetten och tittade på meddans Mackan meckade ihop sin pärla inför kommande Bilmässa.

Partypinglan Erika :P
image73

Mackans pärla ;)
image74


sakta men säkert gick allt över och jag kände mig som ny igen.
Knepigt hur kroppen kan bete sig ibland.. :P

Så nu ska jag göra mig fin, strutta iväg till bussen och vidare på bio..

Varma vårkramar till alla därute!

Photoshoot i Karlstad

I torsdags åkte jag iväg med en sista minuten biljett till Karlstad för ett makie up jobb ihop med Magnus Svensson som jag jobbat med tidigare under en modellplåtning.  En grym fotograf och person så det var väldigt svårt att tacka nej även om det var så sista minuten och jag var tvungen att ta ledigt. I efterhand kan jag säga att jag är så glad att jag åkte. Det är så skönt med miljöombyte och få jobba med ett sånt underbart team som uppskattar det man gör.  Och äntligen få jobba med sånt som jag igentligen vill hålla på med. Bilderna från den här plåtningen kommer bli så grymt läckra och tidningen delas ut i 400 000 exemplar (dock ej i Stockholm) så håll utkik!

Superteamet
image72

Behind the scenes
Dag 1


Dag 2



Tack Magnus för att jag fick komma ner och jobba med dig och träffa alla fina människor du jobbar med. Jag hoppas verkligen vi får chans att jobab mer tillsammans då det känns väldigt sällsynt att hitta någon så grymt duktig och professionell som du som samtidigt har en grym personlighet. Tänk att man kan ha kul på jobbet!? ;)
Nu blir man ju ännu mer peppad att satsa på make up karriären. Jag var nära på att ge upp hoppet där ett tag om att det fanns schyssta människor i den branchen efter ständiga möten med överklassiga, ytliga stroppar som bara ser ner på andra. Men ack så fel jag hade :P
Idag vaknade jag upp runt nio tiden och hurtig som jag var gav jag mig ut på en 5km springtur. Jag har hållt mig till löpbandet nu under vintern och det kändes skönt att komma ut i solen nu när snörn äntligen smällt bort. Jag höll dessvärre på att tuppa av efter halva vägen men inte gav jag mig för det. Hårt var det men jag tog mig runt hela vägen. Sen blev det en välförtjänt frukost och min jumbokopp med hallon-the sen bar det av till gymmet igen. Nu låter jag lite överduktig men i och med att jag missade träningen onsdag,torsdag, fredag så hade jag en del att ta igen. Sen svishade jag föbi solariet på väg hem till dushen och nu är jag som ny! :D
Ska träffa kristoffer ikväll, snacka lite skit på Melles och dricka ett par öl/cider. Det är ungefär vad ekonomin tillåter just nu..
i Karlstad snackades en del om "Black and white" kryssning som mondaybar ska annordna om ett par månader och jag är ruggigt sugen. Får jag chans att träffa folket lite off work också :) Ska se över min ekonomi och hoppas på det bästa.
*puss på nosen alla sötnowsisar*

Zatzy kryssning 8-9 mars

Tackar för ännu en grym trip med team insane racing.
Jag beklagar mig om och om igen över att ha missat mondaybar kryssningen som ägde rum dagen efter på samma jävla båt men jag tog iallafall tillfället i akt och testdansade golvet innan båten kom i hamn och arrangörerna höll på att testa ljudet. Grymt och samtidigt en smula plågsamt ;)  Mötte asen som skulle på båten när jag klev av i Värtahamnen och var bara en aning avis ;) menmen.. lovat mig själv att vid nästa kryssning finns det inga ursäkter.. Jag SKA med!
Men jag ångrar mig inte alls.. Zatzykryssningen var grymt kul och störtsköna människor :D
*pussa på*








Passade på att göra en mini makeover på sötisLinda :)

Före                         Efter


Fler bilder och massa annat skoj finner du på Team Insane racings hemsida: www.teaminsaneracing.com
*tok vinkar*

Söndag 4mars

Så var det ännu en dagen efter dag (: Är rätt skönt med söndagar och denna är något extra. Solen skiner för första gången på länge, 5 plusgrader och knallblå himmel. Var just ute på en långpromenad med mamma och bara njöt av vädret och snackade skit. Sköntsköntskönt..
Helgen har varit lång eftersom att jag var ledig i fredags och det har varit riktigt skönt att få vila ut. Har sovit massor och tagit det mycket lugnare än planerat. Var igår som jag var ute med Therese och busade :P Var på förfest hemma hos Kebbe i Hässelby till o börja med och drog oss sen in till stan med Kebbe och hans 4 underbara tjejpolare. Grymt skönt gäng  (:
image35

Eftersom att det var "white night" tema på klubben 360 och jag inte kunde hitta någonting vitt och anständigt i min garderob så fick jag kompensera min helsvarta outfit me en något udda make up och lite UV-färg runt kanterna ;)
Kul att sticka ut en smula och det var länge sen jag kom med någonting nytt och roligt :P Jag blev rättså nöjd och glittrade gjorde den rätt bra. Eller vad säger du?
image36


Nu på torsdag bär det av på Zatzy kryssning me team insane racing. Ska bli riktigt roligt att få ta sig ut på sjön igen me lite halvtokiga människor.. Det är alltid lite galnare där ute känns det som. Folk släpper lös på ett helt annat sätt på kryssningar än annars.
Så denna vecka jobbar jag bara mån- torsdag och det ska bli ruskigt skönt. Hade några komp-timmar att ta ut i ledighet så slipper förlora en massa pengar på att ta ledigt. Nu ska jag planera lite make up stuff :P
Herrå!

Efterlängtad uppdatering ;)

image34

Okejokej.. så jag har varit lite.. eller mycket värdelös på att uppdatera bloggen. Så nu tog jag mig äntligen lite tid, skakade av mig latheten och bestämde mig för att skriva lite om vad som händer och fötter :P
Det är lite upp och ner bland vänner och bekanta som inte mår nå bra och då försvinner lusten att skriva om annat. Det känns dumt att sitta och skriva om mina skitsaker när man vet att det finns andra runtomkring en som mår så mycket sämre och därför har skrivandet upphört ett tag. Men nu börjar saker och ting sakta falla på plats igen så nu finns det inga fler undanflykter ;)
Jag har ännu inte hittat min efterlängtade lägenhet men för var dag som går så kommer jag allt närmare :P Det har dykt upp fler och fler lägenheter i Huddinge, nära gymmet, där jag hellst av allt vill bo så snart kanske en av dem blir min. Jag har inte så höga krav på själva lägenheten eftersom att jag är rätt pysslig av mig och som tur har jag en snickare till pappa ;) Så det mesta kan man lösa. Men när det gäller läget så är jag dessvärre lite mer kräsen. Jag var och kikade på en lägenhet i Masmo för några veckor sedan och älskade den. Men tunnelbanefärden dit var inte så mycket att hurra för. Känns inte som rätta stället att åka till ensam på natten.. Nixpix.. så lägenheterna som jag först och främst tittar på nu ligger antingen i Huddinge eller i Farsta, Högdalen, Aspudden och liknande. För inne i stan eller närmare stan kan jag glömma som "bara" stått i bostadskö i tre år.
Make up karriären börjar återigen kännas mer lockande och på senaste tiden har jag fått mer och mer inspiration till nya skapelser. Det enda som hindrar mig är min osäkerhet men jag jobbar på den. Efter vad jag har hört så kan jag åtmindstonde inte vara sämst. (:
Denna vecka har varit rätt livad. Det har varit sportlov så på jobbet har det varit superlugnt med bara fritidsbarnen där. I tisdags var jag tillsammans med alla från jobbet på Golden Hits för första gången. Visst var jag skeptiskt och det kändes som om min åldersgrupp inte riktigt var genomsnittsåldern men jag måste då säga.. wow!! Vilken show! Vilka människor! Helt obeskrivligt och det måste verkligen upplevas! Jag och jobbarkompisarna garvade konstant så vi höll på att pinka på oss och det var riktigt länge sen man skrattade så mycket att magen krampade. :D
Igår fyllde mamma 54 år och det firades på Brorsans café, Loui Loui, på Bondegatan på söder.





Det var en mysig kväll med nära och kära och det finsn ingenting så underbart som att se mamma så glad som hon varit de sista dagarna. Hon är verkligen min energikälla till lycka.
Ikväll blir det filmkväll för hela slanten och imorgon är jag ledig. Det var länge sen man fick en ledig fredag och det ska utnyttjas på bästa sätt... med massor av träning ;) och lite shopping.. tihi.. men sova mycke och länge först dårå..
juppjupp.. Imorgon är det fredag... Ingen aning om vad som ska göras i helgen men någonting skoj borde man hitta på. Hmm.. blev medbjuden till Enköping på partaj och ville verkligen gå men någonting sa mig att jag gjorde bäst i att stanna på hemmaplan och inte knasa till saker och ting.. Borde trots allt söka massa jobb. Men ska nog hinna festa till det litegrann också :P
Cheers!